Povezane vesti
Jezive ispovesti srpskih pacijenata: Dopali su u ruke priučenih medicinskih sestara: Krv je šikljala!
Kurir 17.10.2023
Promašila je venu i ubola me tako da je krvi bilo svuda”, “Mom detetu je iz 20. pokušaja uspela da stavi braunilu, dok je sve vreme vrištao od bolova, a ona histerisala i vređala ga jer ne zna šta radi”, “Nije mogla da mi nađe venu, pa sam iz doma… »
„Krv je šikljala po čaršavu“: Nižu se jeziva svedočenja srpskih pacijenata koji su imali posla sa priučenim medicinskim…
Nova 17.10.2023
“Promašila je venu i ubola me tako da je krvi bilo svuda”, “Mom detetu je iz 20. pokušaja uspela da stavi braunilu, dok je sve vreme vrištao od bolova, a ona histerisala i vređala ga jer ne zna šta radi”, “Nije mogla da mi nađe venu, pa sam iz doma… »
Vesti dana »
Srbiju u maju posetilo skoro pola miliona turista - raste broj posetilaca, najbrojni gosti iz Turske i Rusije
Bloomberg Adria pre 10 minutajoš 40 povezanih
Nemanja Vidić pita da li mu je bezbednost i dalje ugrožena: Ovo je policijska zemlja i ništa ne može da se desi ako institucije ne okrenu glavu
N1 Info pre 15 minutajoš 34 povezane
Kako su Terazije u Beogradu dobile ime i zašto to nema veze sa vagom
BBC News pre 35 minutajoš 29 povezanih
Rashlađenje samo što nije, u okolini Beograda već pljušti: Meteorolog Čubrilo otkrio kada počinje nevreme
Mondo pre 55 minutajoš 73 povezane
Đuričin: Paket novih mera neće biti teret za budžet niti narušiti fiskalna pravila
RTV pre 1 satjoš 51 povezana