Povezane vesti
Jezive ispovesti srpskih pacijenata: Dopali su u ruke priučenih medicinskih sestara: Krv je šikljala!
Kurir 17.10.2023
Promašila je venu i ubola me tako da je krvi bilo svuda”, “Mom detetu je iz 20. pokušaja uspela da stavi braunilu, dok je sve vreme vrištao od bolova, a ona histerisala i vređala ga jer ne zna šta radi”, “Nije mogla da mi nađe venu, pa sam iz doma… »
„Krv je šikljala po čaršavu“: Nižu se jeziva svedočenja srpskih pacijenata koji su imali posla sa priučenim medicinskim…
Nova 17.10.2023
“Promašila je venu i ubola me tako da je krvi bilo svuda”, “Mom detetu je iz 20. pokušaja uspela da stavi braunilu, dok je sve vreme vrištao od bolova, a ona histerisala i vređala ga jer ne zna šta radi”, “Nije mogla da mi nađe venu, pa sam iz doma… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Sunčano i toplo do kraja nedelje, od ponedeljka osveženje i kiša
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 31 povezana
Studenti u blokadi krenuli u biciklističku turu po Srbiji, u Leskovac stižu 23. septembra
Jugmedia pre 1 satjoš 23 povezane
Karni u EP pozdravlja želju EU da Kanada postane pridružena članica: Zajedno jači
Beta pre 17 minutajoš 48 povezanih
Nova pomoć Vlade Srbije za Grad Beograd od skoro milijardu dinara
Biznis.rs pre 57 minutajoš 21 povezana
Rusija izvela nove napade na Ukrajinu, pošto je Predstavnički dom SAD usvojio predlog o sankcijama Moskvi
Slobodna Evropa pre 27 minutajoš 19 povezanih