Povezane vesti
Jezive ispovesti srpskih pacijenata: Dopali su u ruke priučenih medicinskih sestara: Krv je šikljala!
Kurir 17.10.2023
Promašila je venu i ubola me tako da je krvi bilo svuda”, “Mom detetu je iz 20. pokušaja uspela da stavi braunilu, dok je sve vreme vrištao od bolova, a ona histerisala i vređala ga jer ne zna šta radi”, “Nije mogla da mi nađe venu, pa sam iz doma… »
„Krv je šikljala po čaršavu“: Nižu se jeziva svedočenja srpskih pacijenata koji su imali posla sa priučenim medicinskim…
Nova 17.10.2023
“Promašila je venu i ubola me tako da je krvi bilo svuda”, “Mom detetu je iz 20. pokušaja uspela da stavi braunilu, dok je sve vreme vrištao od bolova, a ona histerisala i vređala ga jer ne zna šta radi”, “Nije mogla da mi nađe venu, pa sam iz doma… »
Vesti dana »

Samo jedan čovek između Novaka i dva najbolja: Alkaraz i Siner su ipak duplo bolji
Mondo pre 25 minutajoš 20 povezanih

Šok preokret, vraćaju se letnje vrućine! Ovi delovi Srbije na udaru pljuskova sa grmljavinom, evo šta čeka Beograd
Alo pre 5 minutajoš 10 povezanih

U Kosjeriću povređena tri policajca, jedan zadobio teške telesne povrede
Politika pre 35 minutajoš 7 povezanih

"Indeks je jači od pendreka": Danas "sve staje", studenti pozvali na protest ispred Vlade
N1 Info pre 40 minutajoš 3 povezane

Burna noć u Beogradu: Tri saobraćajne nezgode, dve osobe prevezene u bolnicu
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih