Povezane vesti
Jezive ispovesti srpskih pacijenata: Dopali su u ruke priučenih medicinskih sestara: Krv je šikljala!
Kurir 17.10.2023
Promašila je venu i ubola me tako da je krvi bilo svuda”, “Mom detetu je iz 20. pokušaja uspela da stavi braunilu, dok je sve vreme vrištao od bolova, a ona histerisala i vređala ga jer ne zna šta radi”, “Nije mogla da mi nađe venu, pa sam… »
„Krv je šikljala po čaršavu“: Nižu se jeziva svedočenja srpskih pacijenata koji su imali posla sa priučenim…
Nova 17.10.2023
“Promašila je venu i ubola me tako da je krvi bilo svuda”, “Mom detetu je iz 20. pokušaja uspela da stavi braunilu, dok je sve vreme vrištao od bolova, a ona histerisala i vređala ga jer ne zna šta radi”, “Nije mogla da mi nađe venu, pa… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO „Tri meseca – tri mosta“: Studenti napravili sajt na kom će emitovati današnji protest, evo šta sve treba da znate o njemu
Nova pre 18 minutajoš 22 povezane
"Valjaće se i po podu za pobedu": Miša je spreman za sve trikove, dobro zna šta ga čeka
Mondo pre 47 minutajoš 11 povezanih
Prve fotografije i snimci nove avionske nesreće u Americi! Svi putnici su poginuli, uključujući dete! Gore kuće i automobili u Filadelfiji! (foto/video)
Kurir pre 17 minutajoš 17 povezanih
Denver pobedio Filadelfiju, Jokić preokrenuo rezultat u poslednjem minutu
Vesti online pre 1 satjoš 8 povezanih