Povezane vesti
Jezive ispovesti srpskih pacijenata: Dopali su u ruke priučenih medicinskih sestara: Krv je šikljala!
Kurir 17.10.2023
Promašila je venu i ubola me tako da je krvi bilo svuda”, “Mom detetu je iz 20. pokušaja uspela da stavi braunilu, dok je sve vreme vrištao od bolova, a ona histerisala i vređala ga jer ne zna šta radi”, “Nije mogla da mi nađe venu, pa sam iz doma… »
„Krv je šikljala po čaršavu“: Nižu se jeziva svedočenja srpskih pacijenata koji su imali posla sa priučenim medicinskim…
Nova 17.10.2023
“Promašila je venu i ubola me tako da je krvi bilo svuda”, “Mom detetu je iz 20. pokušaja uspela da stavi braunilu, dok je sve vreme vrištao od bolova, a ona histerisala i vređala ga jer ne zna šta radi”, “Nije mogla da mi nađe venu, pa sam iz doma… »
Vesti dana »
Dan studenata pod sloganom "Sloboda studentima": Tišina kod Rektorata, pa šetnja do PU 29. novembar
N1 Info pre 39 minutajoš 13 povezanih
Oboren američki borbeni avion iznad Irana, Teheran nudi nagradu za nestalog pilota
BBC News pre 29 minutajoš 43 povezane
Praznik vere, nade i dečije radosti: Etnološkinja otkriva običaje na Lazarevu subotu - danas sa posebnom pažnjom uzmite jednu grančicu
RINA pre 2 satajoš 23 povezane
Očekuje nas povratak prolećnog vremena, a onda novi preokret: Prognoza RHMZ-a za naredne dane
Mondo pre 3 satajoš 24 povezane