Povezane vesti
Jezive ispovesti srpskih pacijenata: Dopali su u ruke priučenih medicinskih sestara: Krv je šikljala!
Kurir 17.10.2023
Promašila je venu i ubola me tako da je krvi bilo svuda”, “Mom detetu je iz 20. pokušaja uspela da stavi braunilu, dok je sve vreme vrištao od bolova, a ona histerisala i vređala ga jer ne zna šta radi”, “Nije mogla da mi nađe venu, pa sam iz doma… »
„Krv je šikljala po čaršavu“: Nižu se jeziva svedočenja srpskih pacijenata koji su imali posla sa priučenim medicinskim…
Nova 17.10.2023
“Promašila je venu i ubola me tako da je krvi bilo svuda”, “Mom detetu je iz 20. pokušaja uspela da stavi braunilu, dok je sve vreme vrištao od bolova, a ona histerisala i vređala ga jer ne zna šta radi”, “Nije mogla da mi nađe venu, pa sam iz doma… »
Vesti dana »
Vanredna situacija u 11 opština u Srbiji, putevi prvog i drugog reda prohodni
Beta pre 2 minutajoš 26 povezanih
Ledeni dan u Srbiji - vanredno u 11 opština, evakuisano 37 osoba, cela Ivanjica bez struje, kao i 4.000 domaćinstava u Opštini Lučani i sela u Rasinskom okrugu i Sjenici
RTV pre 22 minutajoš 45 povezanih
Medvedev liči na onog starog: 22. titula u 22. različitom gradu
Sport klub pre 17 minutajoš 23 povezane
Uživo Iran opasno zapretio: Ako nas Amerika napadne, gađaćemo Izrael i američke vojne baze! Krv se lije ulicama, vojska preuzima stvar u svoje ruke! (video)
Kurir pre 37 minutajoš 15 povezanih
"Međunarodno pravo važi za sve, uključujući SAD" Nemački ministar: Isključivo je na Danskoj i Grenlandu da odluče o budućnosti Grenlanda
Večernje novosti pre 22 minutajoš 14 povezanih