Povezane vesti
Ulica Živojina Ćuluma i deo Karlovaca bez vode zbog havarije
Dnevnik 18.10.2023
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti Ulica Živojina Ćuluma. Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 14 sati biti ulice Teodora Kračuna, Karađorđeva i okolne ulice. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude… »
Deo Sremskih Karlovaca i Ulica Živojina Ćuluma bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 18.10.2023
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti Ulica Živojina Ćuluma. Iz istih razloga, bez vode će do 14 sati biti ulice Teodora Kračuna, Karađorđeva i okolne ulice u Sremskim Karlovcima. Iz "Vodovoda" napominju da postoji mogućnost… »
Isključenja vode u Novom Sadu i okolini
RTV 18.10.2023
NOVI SAD - Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 13 sati biti ulica Živojina Ćuluma, a do 14 sati će bez vode biti ulice Teodora Kračuna, Karađorđeva i okolne ulice u Sremskim Karlovcima. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim… »
Vesti dana »

Vučić sa Netanijahuom u Njujorku o sporazumu o slobodnoj trgovini između Srbije i Izraela
Sputnik pre 31 minutajoš 13 povezanih

Olujni vetrovi i pad temperature: Jesen stiže punom snagom, kakvo nas vreme očekuje za vikend?
Euronews pre 56 minutajoš 12 povezanih

"Počela sam da se gušim": Kaća Lazić otkrila sa čime se borila nekoliko sati pre nesreće: "Odustala sam"
Blic pre 41 minutajoš 11 povezanih

Tramp najavio nove carine! Ovi proizvodi će biti na udaru - objavljen i datum
Alo pre 26 minutajoš 7 povezanih