Повезане вести

Пикси Стојковић: Веома сам поносан на играче

Пикси Стојковић: Веома сам поносан на играче

Радио сто плус 18.10.2023
“Веома, веома сам поносан на своје играче. Пресрећан сам због ове важне победе у предивном амбијенту”, изјавио је Стојковић за телевизију РТС. Србија је вечерас у Београду победила Црну Гору са 3:1, у квалификацијама за Европско… »
Како даље после Црне Горе? Која рачуница нас води на Европско првенство следеће године?

Како даље после Црне Горе? Која рачуница нас води на Европско првенство следеће године?

Нова 18.10.2023
Фудбалска репрезентација Србије је синоћ победила Црну Гору, предстоји јој још један меч у квалификацијама за Европско првенство 2024. године. Чули смо шта је рекао селектор Драган Стојковић Пикси, „одвешћу вас на тај ЕУРО 2024.“… »
Александар Митровић водио фудбалере Србије до победе против Црне Горе

Александар Митровић водио фудбалере Србије до победе против Црне Горе

ИндексОнлине 18.10.2023
БЕОГРАД – Фудбалска репрезентација Србије победила је у Београду селекцију Црне Горе резултатом 3:1 (1:1) у мечу групе Г квалификација за Европско првенство, које ће бити одржано наредне године у Немачкој. Два гола за Србију… »
Селекторе, и за нас је готово! Србији бројали до десет, али устала је раније - спремна да удари опет!

Селекторе, и за нас је готово! Србији бројали до десет, али устала је раније - спремна да удари опет!

Мондо 18.10.2023
У гласу селектора Србије Драгана Стојковића чули смо трагове конференције против Португала, понос због оствареног резултата и јасну веру да је посао - али стварно - урађен! У гласу селектора Србије Драгана Стојковића чули смо… »
Пиксија питали да ли остаје селектор Србије! Дао је мистериозан одговор - Откуд знам, можда дође други...

Пиксија питали да ли остаје селектор Србије! Дао је мистериозан одговор - Откуд знам, можда дође други...

Мондо 18.10.2023
Драган Стојковић Пикси о останку на клупи Србије. Драган Стојковић Пикси о останку на клупи Србије. Фудбалска репрезентација Србије је синоћ победила Црну Гору 3:1 (1:1) и на корак је од пласмана на Европско првенство, односно… »
Стојковић: Одвешћу Србију на Европско првенство, у то нема дилеме

Стојковић: Одвешћу Србију на Европско првенство, у то нема дилеме

Радио 021 18.10.2023
Селектор Србије Драган Стојковић Пикси био је веома задовољан после победе над Црном Гором, којом се значајно приближила пласману на Европско првенство. "Пресрећан сам због ове велике победе. Играчи су показали чврст карактер и… »

Вести дана »