Povezane vesti
Danas i sutra šesta Novosadska cvetna pijaca ove jeseni (AUDIO)
RTV 18.10.2023
NOVI SAD - Poslednja jesenja Novosadska cvetna pijaca biće održana danas i sutra na platou ispred Spensa. Posetioce očekuje veliki izbor cveća, sadnica i opreme za hortikulturu. U ponudi su i hrana, med i narodne rukotvorine. U okviru Novosadske… »
Poslednja jesenja Novosadska cvetna pijaca u petak i subotu na platou kod Spensa
NoviSad.com 18.10.2023
Novi Sad - Poslednja jesenja Novosadska cvetna pijaca biće održana u petak i subotu, 20. i 21. oktobra, na platou ispred Spensa. I ovog puta posetioci mogu da očekuju veliki izbor cveća, sadnica i opreme za hortikulturu, kako bi ukrasili svoja… »
I na poslednjoj jesenjoj Cvetnoj pijaci moći ćete da zamenite staru hartiju za sadnice
Moj Novi Sad 18.10.2023
Pokret gorana Novog Sada najvaljuje 6. i poslednju jesenju Novosadsku cvetnu pijacu u ovoj godini za petak i subotu, 20. i 21. oktobar. Lokacija – plato Sportskog i poslovnog centra "Vojvodina". Radno vreme događaja je: • petak: od 8 do 19 časova… »
Vesti dana »

Đoković pred duel sa Zverevim: Znam šta mi je činiti, očekujem kvalitetan meč
RTS pre 25 minutajoš 18 povezanih

Pucnjava u Torontu: Ljudi leže na zemlji, svedoci tvrde da je ispaljeno 20 hitaca, stižu prvi snimci sa lica mesta VIDEO
Nova pre 40 minutajoš 11 povezanih

Na snagu stupile Trampove udvostručene carine na čelik: Najteže pogođeni Meksiko i Kanada
Radio 021 pre 40 minutajoš 9 povezanih