Повезане вести

„Дугујем три милиона евра, зеленаши ми рекли да ће ми поломити ноге“: Влаховићевом саиграчу порок уништио живот, открио пакао…

„Дугујем три милиона евра, зеленаши ми рекли да ће ми поломити ноге“: Влаховићевом саиграчу порок уништио живот, открио пакао…

Нова 18.10.2023
Скандал око клађења не престаје да дрма Италију, а нови детаљи још више шокирају јавност. Сада је главни актер приче Николо Фађоли из Јувентуса открио детаље о претњама које је добијао и о свему што му се дешавало. За њега… »
„Претили су ми да ће ми сломити ноге, дуговао сам 3 милиона“

„Претили су ми да ће ми сломити ноге, дуговао сам 3 милиона“

Спорт клуб 18.10.2023
Николо Фађоли први је осуђени у афери илегалног клађења на фудбалске мечеве која је дубоко потресла италијански фудбал. Фађоли је, што се тиче казне, прошао лакше јер је признао све за шта га је истрага теретила, а… »
Због дугова хоће да му ломе ноге? Играч Јувентуса у све већим проблемима

Због дугова хоће да му ломе ноге? Играч Јувентуса у све већим проблемима

Вечерње новости 18.10.2023
Фудбалски репрезентативци Италије Николо Заниоло и Сандро Тонали недавно су напустили тренинг камп национале селекције јер су се нашли под полицијском истрагом због сумње да су умешани у илегално клађење, а момак који је пре… »
Фађолијева исповест - Дуг од ТРИ милиона евра, узимао паре од саиграча, примао претње да ће му ломити ноге!

Фађолијева исповест - Дуг од ТРИ милиона евра, узимао паре од саиграча, примао претње да ће му ломити ноге!

Спортске.нет 18.10.2023
Скандал са илегалним клађењем потреса италијански фудбал, а највише Сандра Тоналија и Никола Фађолија. Већ смо писали раније данас да је Сандро Тонали признао на саслушању код јавног тужиоца да се кладио чак и на мечеве Милана… »
Шокантно признање италијанских фудбалера: Кладили се на своје клубове, позајмљивали новац од саиграча, чека их пакао

Шокантно признање италијанских фудбалера: Кладили се на своје клубове, позајмљивали новац од саиграча, чека их пакао

Вечерње новости 18.10.2023
Сандро Тонали пролази кроз најтежи период у каријери. ФОТО: АП/Тањуг Због своје зависности од коцкања, која је процурила сада у јавност, Тоналију прети суспензија од чак годину дана. Газета дело спорт данас открива да је Тонали… »

Вести дана »