Povezane vesti
Cijene nafte prekoračile 91 dolar
SEEbiz 18.10.2023
LONDON - Cijene nafte prekoračile su u srijedu 91 dolar budući da su ulagače zabrinule pojačane napetosti na Bliskom istoku nakon napada na bolnicu u blokiranoj palestinskoj enklavi Gazi i poziv Irana da se Izraelu uvede naftni embargo. Na londonskom… »
Cena nafte u naglom porastu
Biznis.rs 18.10.2023
Komplikovanje situacije na Bliskom istoku uznemirilo tržište. Cene nafte porasle su u sredu nakon eksplozije u bolnici u Gazi i nakon što je otkazan sastanak američkog predsednika Džoa Bajdena (Joe Biden) sa arapskim liderima u Jordanu. Fjučersi… »
Cena nafte u porastu jer napad na bolnicu u Gazi povećava napetost
Bloomberg Adria 18.10.2023
Cena nafte na svetskom tržištu je porasla jer je eksplozija u bolnici u Gazi podstakla tenzije na Bliskom istoku pre dolaska predsednika Joea Bidena u taj region. West Texas Intermediate (WTI) porastao je iznad 88 dolara za barel, nakon što je u utorak… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Studenti i sindikati protestovali ispred Vlade, Vučićeve pristalice slave u Ćacilendu: Redovi za viršle i pljeskavice, povukla se Policijska brigada
Nova pre 30 minutajoš 103 povezane

"Mahnuo mi je kada je odlazio, kao da je nešto predosetio..." Komšinica porodice koja je sinoć nastradala ispričala nepoznate detalje za Kurir!
Kurir pre 47 minutajoš 67 povezanih

Studenti koji žele da uče i građani obeležavaju 1. maj ispred Skupštine Srbije
Telegraf pre 1 satjoš 38 povezanih

"Krajem februara me je zvao da me upozori": Profesor Petrov o ostavci dekana Pravnog fakulteta: "Nadam se da to nije uradio pod uticajem plenuma"
Blic pre 1 satjoš 21 povezana

Ovo je 7 ključnih tačaka sporazuma između Amerike i Ukrajine: Tramp mora da se "naoštri", a Zelenski može da slavi
Blic pre 53 minutajoš 30 povezanih