Povezane vesti
VIDEO „Novak mi je rekao gde će se venčati, spustio sam slušalicu i plakao pola sata“: Srđan Đoković otkrio nepoznate detalje…
Nova 18.10.2023
Porodica Đoković je "proširena" za još jednog člana. Srđan Đoković bio je gost u Crnogorskoj kući u Beogradu povodom dolaska Dritana Abazovića, a tom prilikom je održao govor o kom se mnogo priča. Otac najboljeg tenisera planete otkrio je do sada… »
"Dritan abazović je moj četvrti sin" Srđan je zbog ovih Novakovih reči plakao pola sata: Spustio sam slušalicu...
Mondo 18.10.2023
Srđan Đoković se zahvalio crnogorskom premijeru Dritanu Abazoviću na svemu što je učinio za Srpsku pravoslavnu crkvu i srpski narod. Srđan Đoković se zahvalio crnogorskom premijeru Dritanu Abazoviću na svemu što je učinio za Srpsku pravoslavnu crkvu i… »
Vesti dana »
Danas počinje isplata državne pomoći: Penzioneri dobijaju 20.000, 27.500 ili 35.000 dinara, evo od čega zavisi iznos
NIN pre 23 minutajoš 26 povezanih
Zverevu drhtao glas dok je pričao o majci: "Lekar nam je rekao lošu vest, pamtim kad smo izašli iz ordinacije"
Mondo pre 38 minutajoš 31 povezana
Boris Džonson nije bio meta ruskog napada, već on?! Otkriveno ko je bio u vozu kada je dron udario!
Telegraf pre 23 minutajoš 16 povezanih
Napeto u Švedskoj: Opozicioni levi blok ima tri mandata više od vladajuće desnice
Radio 021 pre 53 minutajoš 10 povezanih