Povezane vesti
VIDEO „Novak mi je rekao gde će se venčati, spustio sam slušalicu i plakao pola sata“: Srđan Đoković otkrio nepoznate detalje…
Nova 18.10.2023
Porodica Đoković je "proširena" za još jednog člana. Srđan Đoković bio je gost u Crnogorskoj kući u Beogradu povodom dolaska Dritana Abazovića, a tom prilikom je održao govor o kom se mnogo priča. Otac najboljeg tenisera planete otkrio je do sada… »
"Dritan abazović je moj četvrti sin" Srđan je zbog ovih Novakovih reči plakao pola sata: Spustio sam slušalicu...
Mondo 18.10.2023
Srđan Đoković se zahvalio crnogorskom premijeru Dritanu Abazoviću na svemu što je učinio za Srpsku pravoslavnu crkvu i srpski narod. Srđan Đoković se zahvalio crnogorskom premijeru Dritanu Abazoviću na svemu što je učinio za Srpsku pravoslavnu crkvu i… »
Vesti dana »
Poskupljenje goriva u Srbiji usled sukoba na Bliskom istoku i blokade Ormuskog moreuza
Naslovi.ai pre 37 minutajoš 40 povezanih
UŽIVO Pogođen američki tanker kod Kuvajta, Iran najavljuje intenziviranje napada savremenim oružjem
Sputnik pre 17 minutajoš 69 povezanih
Prognoza vremena za subotu, 7. mart: Ujutru slab prizemni mraz, tokom dana pretežno sunčano
Insajder pre 4 satijoš 30 povezanih
Šri Lanka preuzela kontrolu nad iranskim brodom koji je uputio poziv za pomoć kod njene obale
Beta pre 3 satajoš 18 povezanih