Повезане вести
ВИДЕО „Новак ми је рекао где ће се венчати, спустио сам слушалицу и плакао пола сата“: Срђан Ђоковић открио непознате детаље…
Нова 18.10.2023
Породица Ђоковић је "проширена" за још једног члана. Срђан Ђоковић био је гост у Црногорској кући у Београду поводом доласка Дритана Абазовића, а том приликом је одржао говор о ком се много прича. Отац најбољег тенисера планете… »
"Дритан абазовић је мој четврти син" Срђан је због ових Новакових речи плакао пола сата: Спустио сам слушалицу...
Мондо 18.10.2023
Срђан Ђоковић се захвалио црногорском премијеру Дритану Абазовићу на свему што је учинио за Српску православну цркву и српски народ. Срђан Ђоковић се захвалио црногорском премијеру Дритану Абазовићу на свему што је учинио за… »
Вести дана »
Почео састанак председника Вучиц́а са тимовима за енергетску стабилност
Спутник пре 23 минутајош 31 повезана
За пријаву нелегалних објеката и упис права својине грађани имају 60 дана - какав је поступак
РТС пре 23 минутајош 50 повезаних
У ваздушним ударима Тајланда на Камбоџу погинула четири цивила, рањено девет
Еуроневс пре 48 минутајош 33 повезане
Трамп ударио на Зеленског као никад до сад: "Разочаран сам, он неће?!": Почиње нови циклус преговора и велика опасност за Украјину
Блиц пре 2 сатајош 34 повезане
Почела легализација објеката у Србији. Пријаве могуће електронски, у Поштама и општинама
Ист медиа пре 1 сатјош 23 повезане