Povezane vesti
Uhapšen diler u Staroj Pazovi: Policija mu našla 5 "cigli" spida u ručnom frižideru
Telegraf 18.10.2023
Dorga nađena prilikom pretresa stana u kojem je boravio. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici i Staroj Pazovi uhapsili su D. S. (37), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i… »
Kod Bečejca pronađeno 76 grama marihuane
Moj Novi Sad 18.10.2023
Pripadnici novosadske policije uhapsili su P. Z. (1987) iz okoline Bečeja, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je kod osumnjičenog i pretresom njegovog stana… »
Uhapšeni po osnovu sumnje na neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga
ObjektiVa 18.10.2023
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Valjevu, u saradnji sa Upravom kriminalističke policije i Višim javnim tužilaštvom u ovom gradu, uhapsili su I. K. (1989) iz Valjeva i N. L. (1980) iz Obrenovca, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza: Svežije na severu, toplo na jugu i najava zahlađenja
Naslovi.ai pre 49 minutajoš 37 povezanih
Crnogorska partija odlučila da ne izlazi na izbore, podržaće Studentsku listu
Radio 021 pre 2 satajoš 17 povezanih
Tramp obećao Amerikancima po 5.000 dolara ako republikanci pobede: „Pretvarajte se da sam ja na glasačkom listiću“
Nova pre 3 satajoš 29 povezanih
Uputstvo Ministarstva uprave o prijavi birača u inostranstvu za glasanje na izborima 25. oktobra
Serbian News Media pre 58 minutajoš 20 povezanih