Повезане вести

„Оца нисам видела четири године, вучем трауме из детињства“: Драгана Косјерина открила болне детаље из свог живота

„Оца нисам видела четири године, вучем трауме из детињства“: Драгана Косјерина открила болне детаље из свог живота

Нова 18.10.2023
Драгана Косјерина важи за једну од најлепших водитељки, своју каријеру је започела као модел данас је једно од заштитних лица РТС. Драгана Косјерина је популарност стекла као спортска новинарка, а данас је водитељка једног… »
"Оца нисам видела четири године, имам трауме из детињства": Драгана Косјерина о болној теми, мало ко зна за ове детаље из…

"Оца нисам видела четири године, имам трауме из детињства": Драгана Косјерина о болној теми, мало ко зна за ове детаље из…

Блиц 18.10.2023
Драгана Косјерина важи за једну од најлепших водитељки, а публику је освојила својом непосредношћу и елегантним стилом, ипак, о њеном приватном животу се не зна много тога. Популарност је стекла као спортска новинарка, а данас… »
Драгана Косјерина о траумама из детињства: Због тога сам брзо одрасла! Водитељка искрена као никада до сада: Након рата...

Драгана Косјерина о траумама из детињства: Због тога сам брзо одрасла! Водитељка искрена као никада до сада: Након рата...

Курир 18.10.2023
Драгана Косјерина испричала је да јој детињство није било лако, прво због тога што је њена породица морала да избегне из родног Сарајева због рата, а када су се сви снашли и стационирали, њени родитељи су се развели. Драгана… »
"Грешком лекара су ми поломљена три пршљена": Наша глумица једва преживела порођај, а данас живи далеко од Србије: "Због…

"Грешком лекара су ми поломљена три пршљена": Наша глумица једва преживела порођај, а данас живи далеко од Србије: "Због…

Блиц 17.10.2023
Глумицу Ивану Јовановић прославила је главна улога у серији "Грех њене мајке", а публика је после Неде могла да је види само у позоришту, док није напустила Србију, те се о њеном животу зна врло мало. Иако је свима остала у… »

Вести дана »