Povezane vesti
Majka tvrdi: Dete pobeglo iz vrtića, stiglo do Ustaničke, tužiću ih! Vrtić: Roditelji tražili 10.000 evra da ne izađu u…
Kurir 18.10.2023
Moje dvoipogodišnje dete je 21. septembra bez ičijeg nadzora napustilo privatni vrtić "Flamingo" na Voždovcu, otišlo na ulicu, i to niko nije primetio sve dok moj suprug nije došao po njega. Sina su našle posle 40 minuta nepoznate žene, udaljio se… »
Dvogodišnji dečak sam izašao iz privatnog vrtića na Voždovcu, nađen za pola sata
Radio 021 18.10.2023
Dete od dve godine i po godine izašlo je iz jednog privatnog vrtića na Voždovcu, nakon čega je krenula potraga u koju su bili uključeni otac koji je došao po dete i zaposleni. Dete je, prema rečima roditelja nađeno nakon pola sata, prenosi N1. U… »
Dete pobeglo iz vrtića na Voždovcu! Majka tvrdi da je došlo do ulice: Iz ustanove navode da su roditelji tražili 10.000€
Mondo 18.10.2023
Dete od dve godine je pobeglo iz vrtića na Voždovcu. Dete od dve godine je pobeglo iz vrtića na Voždovcu. Dete od dve i po godine je 21. septembra samo napustilo privatni vrtić na Voždovcu, a prema rečima majke, samo 20 stepenika ga je delilo od… »
Majka tvrdi: Dete pobeglo iz vrtića u Beogradu, metri ga delili od prometne ulice Najavili tužbu; Vrtić: Odmah je primećeno…
Dnevnik 18.10.2023
Moje dvoipogodišnje dete je 21. septembra bez ičijeg nadzora napustilo privatni vrtić "Flamingo" na Voždovcu, otišlo na ulicu, i to niko nije primetio sve dok moj suprug nije došao po njega. Sina su našle posle 40 minuta nepoznate žene, udaljio se… »
Vesti dana »
Zapadna i centralna Srbija na meti jakog mraza: Vozači oprez ukoliko krećete u ove delove naše zemlje
RINA pre 3 satajoš 24 povezane