Povezane vesti
“Oni imaju više pregleda, ali meni ljudi dođu na koncert”: Džiboni o trendovima u muzici, pa prokomentarisao i…
Vesti online 18.10.2023
Zlatan Stipšić Džiboni uskoro će održati dva koncerta u beogradskoj Štark Areni, koju je prethodno napunila Aleksandra Prijović, održavši tri uzastopna koncerta u prestonici. Iako hrvatski muzičar pripada drugačijem žanru, živeo je po celom… »
"Oni imaju više pregleda,: Al' publika meni dođe na koncert" Džiboni pred dve Arene progovorio o trendovima i Aleksandri…
Blic 18.10.2023
Pevačica Aleksandra Prijović (28) napravila je ove godine pravu pometnju u regionu. Postala je prva pevačica koja je imala tri uzastopna koncerta u beogradskoj Areni, a predstoji joj čak pet koncerata u hrvatskoj prestonici, koji su zakazani za… »
"Oni imaju više pregleda, al' publika meni dođe na koncert" Džiboni pred dve Arene progovorio o uspehu Aleksandre Prijović
Kurir 18.10.2023
Pevačica Aleksandra Prijović (28) napravila je ove godine pravu pometnju u regionu. Postala je prva pevačica koja je imala tri uzastopna koncerta u beogradskoj Areni, a predstoji joj čak pet koncerata u hrvatskoj prestonici, koji su zakazani za… »
Vesti dana »
Stiže sneg! Tokom noći zabeleće ovi delovi Srbije, napadaće i do 10 centimetara: Upaljen alarm RHMZ
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Željko Obradović posle poraza od Barselone: Dešavaju nam se neverovatne stvari
Danas pre 4 satijoš 3 povezane
Trampovi ljudi: Mark Rubio državni sekretar, Mask zadužen za štednju, voditelj Foks njuza šef Pentagona
Danas pre 5 satijoš 1 povezana