Povezane vesti
Hiljade ljudi došlo na sahranu muslimanskog dečaka koji je svirepo ubijen: "Moj sin je mučenik"
Telegraf 18.10.2023
Majka, koja je i dalje u bolnici, nije mogla da dođe na sahranu sina, a neutešni otac Odaj Al Fajum primao je saučešća od poznatih i nepoznatih ljudi, koji su došli da odaju počast ubijenom dečaku. Šestogodišnji Vadea Al Fajum, koji je ubijen su… »
Otac ubijenog muslimanskog dečaka otkrio detalj o fotografiji koji kida dušu: Znate zašto tako drži prstiće?
Telegraf 18.10.2023
Podsetimo, za ubistvo dečaka optužen je Džozef M. Čuba (71), čovek u čijoj kući je dečak živeo kao podstanar sa majkom Hanom (32), koja je rodom iz Palestine. Odaj Al Fajum, otac malenog Vadea Al Fajuma, koji je ubijen su subotu u Čikagu, otkrio… »
Kupovao mu igračke, napravio kućicu na drvetu, pa ga izbo 26 puta zbog rata: Poslednji trenuci života dečaka
Telegraf 18.10.2023
Sudski dokumenti otkrivaju dane i trenutke pre nego što je Džozef M. Čuba (71) ubio dečaka u antimuslimanskom napadu, kako ga nazivaju istražitelji. Subota je počela kao i svaki normalan dan, rekla je Hana Šahin (32) policiji, sa doručkom u… »
"Mama, dobro sam": Na sahrani otkrivene potresne poslednje reči muslimanskog dečaka (6) koji je ubijen u Čikagu zbog rata u…
Blic 17.10.2023
Poslednje reči šestogodišnjeg muslimanskog dečaka iz Amerike koji je izboden na smrt proteklog vikenda otkrivene su njegovoj sahrani. “Mama, dobro sam”, bile su poslednje reči ubijenog mališana, kako je rekao njegov ujak dok su se stotine ljudi… »
Vesti dana »
Izglasano poverenje Milanu Đuriću: Građani pokušali da uđu u Skupštinu, bacali vuvuzele na kordon policije (FOTO, VIDEO)
Danas pre 48 minutajoš 50 povezanih
Tužilaštvo o nesreći u Novom Sadu: Do sada saslušano četvoro, danas ispitivanje još pet svedoka
Beta pre 2 satajoš 27 povezanih
Skot riter žestoko kritikovao Trampa: Učiniti Ameriku ponovo velikom? Više kao Učini Izrael ponovo velikim
Pravda pre 5 satijoš 20 povezanih