Повезане вести

Хиљаде људи дошло на сахрану муслиманског дечака који је свирепо убијен: "Мој син је мученик"

Хиљаде људи дошло на сахрану муслиманског дечака који је свирепо убијен: "Мој син је мученик"

Телеграф 18.10.2023
Мајка, која је и даље у болници, није могла да дође на сахрану сина, а неутешни отац Одај Ал Фајум примао је саучешћа од познатих и непознатих људи, који су дошли да одају почаст убијеном дечаку. Шестогодишњи Вадеа Ал Фајум… »
Отац убијеног муслиманског дечака открио детаљ о фотографији који кида душу: Знате зашто тако држи прстиће?

Отац убијеног муслиманског дечака открио детаљ о фотографији који кида душу: Знате зашто тако држи прстиће?

Телеграф 18.10.2023
Подсетимо, за убиство дечака оптужен је Џозеф М. Чуба (71), човек у чијој кући је дечак живео као подстанар са мајком Ханом (32), која је родом из Палестине. Одај Ал Фајум, отац маленог Вадеа Ал Фајума, који је убијен су суботу… »
Куповао му играчке, направио кућицу на дрвету, па га избо 26 пута због рата: Последњи тренуци живота дечака

Куповао му играчке, направио кућицу на дрвету, па га избо 26 пута због рата: Последњи тренуци живота дечака

Телеграф 18.10.2023
Судски документи откривају дане и тренутке пре него што је Џозеф М. Чуба (71) убио дечака у антимуслиманском нападу, како га називају истражитељи. Субота је почела као и сваки нормалан дан, рекла је Хана Шахин (32) полицији, са… »
"Мама, добро сам": На сахрани откривене потресне последње речи муслиманског дечака (6) који је убијен у Чикагу због рата у…

"Мама, добро сам": На сахрани откривене потресне последње речи муслиманског дечака (6) који је убијен у Чикагу због рата у…

Блиц 17.10.2023
Последње речи шестогодишњег муслиманског дечака из Америке који је избоден на смрт протеклог викенда откривене су његовој сахрани. “Мама, добро сам”, биле су последње речи убијеног малишана, како је рекао његов ујак док су… »

Вести дана »