Повезане вести
Најмлађи, а енглески говори боље од студената: Страхиња из Треће београдске гимназије вицешампион у Шангају
Телеграф 19.10.2023
"Ово такмичење, и сам пут је нешто што ћу памтити заувек. Будући да сам путовао сам на други крај света, и назад, сматрам да сам добио велико искуство и самопоуздање", каже Страхиња. Страхиња Тривковић, ђак трећег разреда… »
Млади Србин прича ко Енглез! Гимназијалац Страхиња Тривковић освојио друго место на светском такмичењу у Кини
Курир 19.10.2023
Страхиња Тривковић, ученик трећег разреда Треће београдске гимназије, освојио је друго место на светском такмичењу Појас и пут “21ст Центури Цуп” из енглеског језика које се одржало у кинеском Шангају од 10. до 14. октобра у… »
Вести дана »

И вечерас у 19 часова студенти у блокади и грађани који их подржавају стали на раскрснице; Контејнери на прелазима, пешаци на коловозним тракама (фото, видео)
Дневник пре 1 сатјош 33 повезане

Истрага против функционера СНС-а Стефана Иветића због лажног исказа
Сербиан Невс Медиа пре 4 сатијош 44 повезане

Инжењер Ђајић: Постоје велики проблеми са сигурношћу новоотворене деонице ауто-пута "Милош Велики"
Мој Нови Сад пре 2 сатајош 34 повезане

Број жртава поплава у Тексасу порастао на 70, међу њима 21 дете из кампа Мистик
Наслови.аи пре 1 сатјош 35 повезаних

Мацут: Борба српског народа за слободу се није гасила, Додик: Невесиње темељ историје Срба
Бета пре 6 сатијош 27 повезаних