Повезане вести
„Плазио се и слинио нада мном, а може деда да ми буде“: Селма Бајрами проговорила о непријатности коју је доживела од нашег…
Нова 19.10.2023
Певачица Селма Бајрами недавно је гостовала у емисији "АмиГ Схов", а ово гостовање привукло је велику пажњу. Наиме, поред ње, у емисији је био и певач Ера Ојданић који је све време причао о интимним односима и сличним темама… »
Плазио се, слинио кад ме гледа, а може деда да ми буде: Селма Бајрами доживела шок у емисији - одмах реаговала!
Мондо 19.10.2023
Певачица Селма Бајрами открила шта се дешавало на снимању емисије Амиг шоу. Певачица Селма Бајрами открила шта се дешавало на снимању емисије Амиг шоу Певачица Селма Бајрами је открила на друштвеним мрежама да је доживела… »
"Непријатно ми је": Након што је одбила да пева у срцу Србије за 3.500 евра, фолкерка се обрусила на колегу: "Слини нада мном…
Блиц 19.10.2023
Певачица Селма Бајрами је у емисији "Амиџи Шоу" имала непријатну ситуацију док је слушала о интимним односима Ере Ојданића, на шта је реаговала бурно, говорећи водитељу да промене тему. Многи су помислили да је имала проблем са… »
Вести дана »

"Сукоб није готов": Огласио се Лавров након што је Трамп потписао примирје: "Крај подразумева границе из 1967. године"
Блиц пре 3 сатајош 6 повезаних

Познато када бивши француски председник Никола Саркози започиње издржавање затворске казне
Данас пре 4 сатијош 1 повезана

Бивши амбасадор Црне Горе тешко повређен у саобраћајној несрећи на ауто-путу
Данас пре 1 сатјош 1 повезана