Повезане вести

Драган Ђилас: Чим се Вучић осећа угроженим почињу брутални напади на опозицију

Драган Ђилас: Чим се Вучић осећа угроженим почињу брутални напади на опозицију

Н1 Инфо 19.10.2023
Председник Станке слободе и правде Драган Ђилас изјавио је да су се могли очекивати обновљени напади напредњака на њега и, како је рекао, повратак на насловне стране таблоида. „Много пута сам рекао да ће (председник Србије)… »
Ђилас: Очекивао сам повратак на насловне стране таблода, Вучић напада опозицију чим се осети угроженим

Ђилас: Очекивао сам повратак на насловне стране таблода, Вучић напада опозицију чим се осети угроженим

Нова 19.10.2023
Председник Станке слободе и правде (ССП) Драган Ђилас изјавио је да су се могли очекивати обновљени напади напредњака на њега и, како је рекао, повратак на насловне стране таблода. „Много пута сам рекао да ће (председник… »
Ђилас: Чим је опет почео напад на опозицију, значи да се Вучић осећа угроженим, али џаба му

Ђилас: Чим је опет почео напад на опозицију, значи да се Вучић осећа угроженим, али џаба му

Радио 021 19.10.2023
Председник Станке слободе и правде Драган Ђилас изјавио је да су се могли очекивати обновљени напади напредњака на њега и, како је рекао, повратак на насловне стране таблода. "Много пута сам рекао да ће (председник Србије)… »

Вести дана »