Повезане вести

Леа Киш открила тајну свог изгледа у 56. години

Леа Киш открила тајну свог изгледа у 56. години

Вести онлине 19.10.2023
Водитељка Леа Киш, коју деценијама гледамо на малим екранима, недавно се нашла на мети негативних коментара због слика на Инстаграму. Поједини су је оптужили да користи Фотошоп, један колега је том приликом рекао “не може риба… »
"Немам пара за кућне помоћнице, моја теретана су усисивач и метла" Водитељка има лукс вилу и сама је чисти да одржи топ линију…

"Немам пара за кућне помоћнице, моја теретана су усисивач и метла" Водитељка има лукс вилу и сама је чисти да одржи топ линију…

Курир 19.10.2023
Леа Киш од самог појављивања на јавној сцени па до данас важи за једну од згодних водитељки, а у она је испричала као одржава своју линију. „Нисам тип који тренира, физичку активност имам само кроз спремање куће. Ја сам жена… »
„Немам пара за кућне помоћнице, моја теретана су усисивач, метла и четка једном недељно“

„Немам пара за кућне помоћнице, моја теретана су усисивач, метла и четка једном недељно“

Нова 19.10.2023
Водитељка открива како одржава своју линију. Једна од најпознатијих водитељки у Србији, Леа Киш, недавно је гостовала у нашој емисији „ Исповест“ водитеља Немање Васиљевића, у којој је испричала детаље свог приватног живота… »

Вести дана »