Povezane vesti
Milatović: Odnosi sa Srbijom moraju biti najbolji mogući, ja i Spajić nismo novi Milo i Momir
Radio sto plus 19.10.2023
“To osećaju i tako smatraju i građani u Crnoj Gori i građani u Srbiji. I to je i moja politika. Naši odnosi se, pre svega, baziraju na ekonomskoj važnosti ali i na tradicionalnim istorijskim vezama naše dve države”, rekao je Milatović u intervjuu za NIN… »
Milatović: Odnosi sa Srbijom moraju biti najbolji mogući, ja i Spajić nismo novi Milo i Momir
Beta 19.10.2023
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je da odnosi sa Srbijom, nezavisno od političkih elita koje su u određenom trenutku na vlasti, moraju biti najbolji mogući. "To osjećaju i tako smatraju i građani u Crnoj Gori i građani u Srbiji. I to je i… »
Milatović: Odnosi sa Srbijom moraju biti najbolji mogući, Spajić i ja nismo novi Milo i Momir
Insajder 19.10.2023
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je da odnosi sa Srbijom, nezavisno od političkih elita koje su u određenom trenutku na vlasti, moraju biti najbolji mogući. "To osećaju i tako smatraju i građani u Crnoj Gori i građani u Srbiji. I to je i moja… »
Vesti dana »

Upaljen crveni alarm; Pala jaka kiša, objavljeno hitno upozorenje: Moguće su poplave
B92 pre 26 minutajoš 118 povezanih

Četvoro privedenih sprovedeno u Viši sud: Na protestu ispred tužilaštva u Valjevu zabeleženi sukobi sa policijom (VIDEO)
N1 Info pre 7 satijoš 15 povezanih

Srbija pod žutim alarmom: RHMZ najavljuje nastavak vremenskih nepogoda
Nedeljnik pre 21 minutajoš 24 povezane

Stravična nesreća kod Bileće, pežo podleteo pod kamion! Otkriveno ko su dve poginule devojke iz Srbije
Alo pre 5 satijoš 38 povezanih