Povezane vesti
Milatović: Odnosi sa Srbijom moraju biti najbolji mogući, ja i Spajić nismo novi Milo i Momir
Radio sto plus 19.10.2023
“To osećaju i tako smatraju i građani u Crnoj Gori i građani u Srbiji. I to je i moja politika. Naši odnosi se, pre svega, baziraju na ekonomskoj važnosti ali i na tradicionalnim istorijskim vezama naše dve države”, rekao je Milatović u intervjuu za NIN… »
Milatović: Odnosi sa Srbijom moraju biti najbolji mogući, ja i Spajić nismo novi Milo i Momir
Beta 19.10.2023
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je da odnosi sa Srbijom, nezavisno od političkih elita koje su u određenom trenutku na vlasti, moraju biti najbolji mogući. "To osjećaju i tako smatraju i građani u Crnoj Gori i građani u Srbiji. I to je i… »
Milatović: Odnosi sa Srbijom moraju biti najbolji mogući, Spajić i ja nismo novi Milo i Momir
Insajder 19.10.2023
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je da odnosi sa Srbijom, nezavisno od političkih elita koje su u određenom trenutku na vlasti, moraju biti najbolji mogući. "To osećaju i tako smatraju i građani u Crnoj Gori i građani u Srbiji. I to je i moja… »
Vesti dana »
Počinje prijava nelegalnih objekata: Od sutra ujutru radi digitalna platforma, cilj evidentirati 4,8 miliona objekata
Glas juga pre 22 minutajoš 34 povezane
"Mora da se otkloni pretnja od treće ruske invazije" Zelenski razgovarao sa dva ključna Trampova čoveka, pa otkrio detalje
Blic pre 12 minutajoš 50 povezanih
Njegoš Petrović projektilom zaledio Marakanu: Ovako je Vojvodina povela protiv Zvezde
Kurir pre 12 minutajoš 31 povezana