Повезане вести

Милатовић: Односи са Србијом морају бити најбољи могући, ја и Спајић нисмо нови Мило и Момир

Милатовић: Односи са Србијом морају бити најбољи могући, ја и Спајић нисмо нови Мило и Момир

Радио сто плус 19.10.2023
“То осећају и тако сматрају и грађани у Црној Гори и грађани у Србији. И то је и моја политика. Наши односи се, пре свега, базирају на економској важности али и на традиционалним историјским везама наше две државе”, рекао је… »

Бета 19.10.2023
Председник Црне Горе Јаков Милатовић изјавио је да односи са Србијом, независно од политичких елита које су у одређеном тренутку на власти, морају бити најбољи могући. "То осјећају и тако сматрају и грађани у Црној Гори и… »
Милатовић: Односи са Србијом морају бити најбољи могући, Спајић и ја нисмо нови Мило и Момир

Милатовић: Односи са Србијом морају бити најбољи могући, Спајић и ја нисмо нови Мило и Момир

Инсајдер 19.10.2023
Председник Црне Горе Јаков Милатовић изјавио је да односи са Србијом, независно од политичких елита које су у одређеном тренутку на власти, морају бити најбољи могући. "То осећају и тако сматрају и грађани у Црној Гори и грађани… »

Вести дана »