Povezane vesti
Milatović: Odnosi sa Srbijom moraju biti najbolji mogući, ja i Spajić nismo novi Milo i Momir
Radio sto plus 19.10.2023
“To osećaju i tako smatraju i građani u Crnoj Gori i građani u Srbiji. I to je i moja politika. Naši odnosi se, pre svega, baziraju na ekonomskoj važnosti ali i na tradicionalnim istorijskim vezama naše dve države”, rekao je Milatović u intervjuu za NIN… »
Milatović: Odnosi sa Srbijom moraju biti najbolji mogući, ja i Spajić nismo novi Milo i Momir
Beta 19.10.2023
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je da odnosi sa Srbijom, nezavisno od političkih elita koje su u određenom trenutku na vlasti, moraju biti najbolji mogući. "To osjećaju i tako smatraju i građani u Crnoj Gori i građani u Srbiji. I to je i… »
Milatović: Odnosi sa Srbijom moraju biti najbolji mogući, Spajić i ja nismo novi Milo i Momir
Insajder 19.10.2023
Predsednik Crne Gore Jakov Milatović izjavio je da odnosi sa Srbijom, nezavisno od političkih elita koje su u određenom trenutku na vlasti, moraju biti najbolji mogući. "To osećaju i tako smatraju i građani u Crnoj Gori i građani u Srbiji. I to je i moja… »
Vesti dana »
Tramp evakuisan: Šta znamo o pucnjavi tokom godišnje večere za izveštače iz Bele kuće
BBC News pre 19 minutajoš 40 povezanih
Predsednik Srbije osudio incident u Vašingtonu: Političko nasilje je kukavičluk u najgorem obliku
Insajder pre 53 minutajoš 90 povezanih
(VIDEO) Jokić isključen, pretrčao pola terena da se obračuna sa protivnikom – Denver pred eliminacijom
Danas pre 59 minutajoš 72 povezane
Svi su mislili da su mrtvi, tek pre nekoliko godina se saznala prava istina: tri heroja Černobilja iz "Odreda smrti" koji su spasili svet (foto, video)
Blic pre 44 minutajoš 14 povezanih
Vreme danas: Sunčano i vetrovito, najviša dnevna temperatura od 20 do 26 stepeni
Nedeljnik pre 1 satjoš 12 povezanih