Повезане вести

Жижек направио пометњу на сајму књига због изјава о Израелу, публика напустила салу: Познати филозоф се поново огласио

Жижек направио пометњу на сајму књига због изјава о Израелу, публика напустила салу: Познати филозоф се поново огласио

Нова 19.10.2023
Говор Славоја Жижека на сајму књига у Франкфурту, где је говорио о актуелним дешавањима на Блиском истоку, и даље узнемирује део светске јавности. Дан након говора огласио се и сам Жижек који је нагласио да се не каје због… »
"Израел постаје диктатура": Драма на сајму књига, људи напустили салу: Чувени филозоф Славој Жижек разбеснео критичаре…

"Израел постаје диктатура": Драма на сајму књига, људи напустили салу: Чувени филозоф Славој Жижек разбеснео критичаре…

Блиц 19.10.2023
Познати словеначки филозоф Славој Жижек на отварању Франкфуртског сајма књига говорио је о актуелним догађајима на Блиском истоку. Између осталог, рекао је да је Израел на путу да постане диктатура и да се Палестинци… »
Огласио се Славој Жижек након свог говора у Франкфурту који је изазвао оштре реакције

Огласио се Славој Жижек након свог говора у Франкфурту који је изазвао оштре реакције

Данас 19.10.2023
Говор Славоја Жижека на сајму књига у Франкфурту, где је говорио о актуелним дешавањима на Блиском истоку, и даље узнемирује део светске јавности. Дан након говора огласио се и сам Жижек који је нагласио да се не каје због… »
Због његовог говора о рату у Израелу, људи напуштали салу: Европски званичници се успротивили, па отишли са скупа

Због његовог говора о рату у Израелу, људи напуштали салу: Европски званичници се успротивили, па отишли са скупа

Мондо 19.10.2023
Словеначки филозоф Славој Жижек својим говором на отварању Франкфуртског сајма књига изазвао је осуде јавности. Словеначки филозоф Славој Жижек својим говором на отварању Франкфуртског сајма књига изазвао је осуде јавности… »

Вести дана »

Упозорење РХМЗ: Стиже невреме!

Упозорење РХМЗ: Стиже невреме!

Морава инфо пре 10 минутајош 36 повезаних
Не погађају ме критике људи до којих ми није стало

Не погађају ме критике људи до којих ми није стало

Политика пре 4 сатијош 36 повезаних
Србија победила Турску

Србија победила Турску

Вести онлине пре 1 сатјош 33 повезане