Povezane vesti
Pevaču izgorela kuća, a onda nestao sa scene: Otpevao čuveni hit, a danas malo ko bi ga prepoznao: Ne liči na sebe
Blic 19.10.2023
Goran Dimitrijadis Dima napravio je pravu pometnju kada je devedesetih godina snimaio svoj čuveni hit "Nije mene dušo ubilo", a nakon čega nestaje sa javne scene. - Sve te poslove sam imao bez praktično ikakve reklame, samo zahvaljujući toj pesmi… »
Pevaču izgorela kuća, završio u urgentnom: Njegov hit su 90-ih pevao ceo Balkan, bio je i taksista, a sad ga ne biste…
Kurir 19.10.2023
Goran Dimitrijadis Dima napravio je pravu pometnju kada je devedesetih godina snimaio svoj čuveni hit "Nije mene dušo ubilo", a nakon čega nestaje sa javne scene. Iako je u pojedini periodima radio i kao taksista, kao i u vreme kada se pojavila "Nije… »
U spotu nosio odelo i imao bradu, SAD ga ne biste prepoznali! Izgorela mu kuća i radio kao taksista - ovako izgleda Dima
Mondo 19.10.2023
Goran Dimitrijadis Dima je otpevao jedan od najvećih hitova devedesetih "Nije mene dušo ubilo" Goran Dimitrijadis Dima je otpevao jedan od najvećih hitova devedesetih "Nije mene dušo ubilo" Pevač Goran Dimitrijadis Dima napravio je pometnju… »
Vesti dana »
Uživo kao da je bomba pala na Los anđeles! Bajdenov sin ostao bez kuće, raste broj mrtvih u požarima, šteta 50 milijardi $, Pentagon šalje vojsku (foto, video)
Kurir pre 10 minutajoš 67 povezanih
Najnovije upozorenje RHMZ: Vodostaj na Savi u porastu kod ovog grada
Telegraf pre 4 satijoš 26 povezanih
Nedović za SK: Ekipa od mene očekuje više nego što sam pokazao
Sport klub pre 53 minutajoš 22 povezane
Dan Republike Srpske: Niz manifestacija, negodovanje Sarajeva i reakcije iz EU
NIN pre 1 satjoš 18 povezanih
Penzioneri od danas preko Fonda PIO mogu da se prijave za oporavak u banjama
Sandžak press pre 3 satajoš 19 povezanih