Повезане вести
Певачу изгорела кућа, а онда нестао са сцене: Отпевао чувени хит, а данас мало ко би га препознао: Не личи на себе
Блиц 19.10.2023
Горан Димитријадис Дима направио је праву пометњу када је деведесетих година снимаио свој чувени хит "Није мене душо убило", а након чега нестаје са јавне сцене. - Све те послове сам имао без практично икакве рекламе, само… »
Певачу изгорела кућа, завршио у ургентном: Његов хит су 90-их певао цео Балкан, био је и таксиста, а сад га не бисте…
Курир 19.10.2023
Горан Димитријадис Дима направио је праву пометњу када је деведесетих година снимаио свој чувени хит "Није мене душо убило", а након чега нестаје са јавне сцене. Иако је у поједини периодима радио и као таксиста, као и у време… »
У споту носио одело и имао браду, САД га не бисте препознали! Изгорела му кућа и радио као таксиста - овако изгледа Дима
Мондо 19.10.2023
Горан Димитријадис Дима је отпевао један од највећих хитова деведесетих "Није мене душо убило" Горан Димитријадис Дима је отпевао један од највећих хитова деведесетих "Није мене душо убило" Певач Горан Димитријадис Дима направио… »
Вести дана »
Трамп разочаран одлуком Зеленског: Русија би прихватила договор, а Зеленски није ни прочитао предлог
Дневник пре 41 минутајош 30 повезаних
Сукоби на граници између Тајланда и Камбоџе, један тајландски војник погинуо, четири рањена
Бета пре 1 сатјош 26 повезаних
НБА резултати: Денвер наставља победнички низ уз још један дабл-дабл Николе Јокића
Сербиан Невс Медиа пре 32 минутајош 26 повезаних