Povezane vesti
Za Čurug se čulo i u Pekingu Čuružanima komšija Emir Kusturica, predsednik Srbije im obećao i autoput, cene nekretnina već…
Dnevnik 19.10.2023
Iako su u poslednje vreme navikli da im se selo sve češće pojavljuje u medijima, Čuružani su pomalo nespremni dočekali vest da će jedan deo novog autoputa koji će spajati Beograd, Zrenjanin i Novi Sad, prolaziti u blizini njihovog mesta. Ekipa „Dnevnika”… »
Naše selo je najpoznatije u Srbiji: Meštani ponosni nakon što je Vučić u Pekingu najavio da im stiže novi put
Telegraf 19.10.2023
Ovako pričaju dan nakon što su u dalеkom Pеkingu potpisani ugovori sa kinеskim kompanijama o izgradnji novih putеva kroz Vojvodinu i Srbiju. Iako su u poslеdnjе vrеmе navikli da im sе sеlo svе čеšćе pojavljujе u mеdijima, Čuružani su pomalo nеsprеmni… »
Vesti dana »

IT asocijacija zabrinuta zbog odluke Vlade Srbije o ukidanju podsticaja za poslodavce koji zapošljavaju novonaseljena lica
Biznis.rs pre 12 minutajoš 13 povezanih

BLOG UŽIVO Ja sam Ana Brnabić, zar me ne prepoznajete: Predsednica Skupštine polemiše o inteligenciji poslanika
Nova pre 12 minutajoš 26 povezanih

Osmi dan protesta “Pobunjenog univerziteta” ispred Vlade Srbije
Vesti online pre 4 satijoš 11 povezanih

Katastrofalni snimci, Iran gori! Pogođena bolnica, crni dim prekrio grad! (video)
Alo pre 1 satjoš 19 povezanih