Повезане вести
Даница Ристовски није сама! Лазар отпочео заједнички живот са 39 година млађом Аницом, а глумица нашла утеху
Стори 19.10.2023
Вест да су Даница и Лазар Ристовски окончали четири деценије дуг брак није ни приближно изненадила као чињеница да је глумац после развода отпочео заједнички живот са 39 година млађом изабраницом Аницом Лазић. У свему томе… »
Даница ушла у ринг и спремна за борбу: Бившу жену Лазара Ристовског у овом издању још нисмо видели ФОТО
Нова 19.10.2023
Глумац Лазар Ристовски и његова колегиница Даница Ристовски развели су се након неколико деценија брака, а он је пронашао утеху у знатно млађој колегиници. У питању је Аница Лазић од које је Ристовски старији 39 година, а… »
"Не бих се ја са њом: З***бавао" Бивша жена Лазара Ристовског у рингу са боксерским рукавицама - Даницу овакву до сад нисмо…
Блиц 19.10.2023
Глумац Лазар Ристовски је након развода од супруге Данице Ристовски започео везу са 39 године млађом девојком Аницом Лазић. Како преносе домаћи медији, Даница наводно не може да поверује да је Лазар заљубљен у девојку која може… »
"Лаза и ја јуримо 50 година млађе рибе" Шок изјава Ере Ојданића: Ми смо коњине у пуној снази! Има теорију зашто цуре јуре…
Курир 19.10.2023
Фолкер Ера Ојданић гостовао је у емисији "Амиџи шоу", где је рекао да је најмлађа партнерка с којом се виђао била 43 године млађа од њега, те и да је пазио да не уђе у везу с девојком која је малолетна. Он је касније током… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 4 сатијош 1 повезана