Povezane vesti
Američki dokument: Broj ubijenih u bolnici u Gazi između 100 i 300
Politika 19.10.2023
RAMALA – Broj ubijenih u napadu na bolnicu Al Ahli u Pojasu Gaze verovatno iznosi između 100 i 300, ali ta procena se može promeniti, navodi se u izveštaju američkih obaveštajnih službi sa kojeg je skinuta oznaka poverljivosti. „Smatramo da… »
Skinuta oznaka poverljivosti sa američkog dokumenta Broj ubijenih u bolnici u Gazi između 100 i 300?
Dnevnik 19.10.2023
RAMALA: Broj ubijenih u napadu na bolnicu Al Ahli u Pojasu Gaze verovatno iznosi između 100 i 300, ali ta procena se može promeniti, navodi se u izveštaju američkih obaveštajnih službi sa kojeg je skinuta oznaka poverljivosti. Smatramo da Izrael… »
"Ja nisam Hamas! Ne znam ko ih kontroliše" Ambasador Palestine za Blic TV o sukobu sa Izraelom: "Pogledajte Gazu, to je geto…
Blic 19.10.2023
"Ja nisam Hamas i ne znam ko njih kontroliše, niti kako oni funkcionišu. Vidim samo izraelski teror. Problem nije krenuo sa ovim napadom", izjavio je ambasador Palestine u Srbiji Muhamed Al Namur komentarišući najnovija dešavanja na Bliskom istoku… »
Kontradiktornosti u ‘dokazima’ Izraela o napadu na bolnicu u Gazi
Al Jazeera 19.10.2023
Izraelska vojska objavila je na društvenoj mreži X navodne snimke telefonskog razgovora za koje tvrdi da je vođen između dva člana Hamasa. Izraelska vojska iznijela je kontradiktorne “dokaze“ za svoju tvrdnju da je baptistička bolnica Al-Ahli u… »
Šta je islamski džihad: Nastali su samo zbog jednog cilja - uništenja Izraela: Sve o palestinskoj militantnoj grupi koju…
Blic 19.10.2023
Kada je ogromna eksplozija odjeknula u bolnici u Gazi, oko 500 ljudi je poginulo. Dok je Hamas optužio Izrael da je njegova vojska pogodila bolnicu, Izrael tvrdi da je tragedija rezultat greške Palestinskog islamskog džihada koji je ispalio raketu… »
Vesti dana »
Đurić potpisao memorandume sa Sijartom: Nova era saradnje Srbije i Mađarske
Blic pre 48 minutajoš 1 povezana
Rhmz najavio nagli preokret vremena: Magla za vikend, prolećne temperature početkom naredne nedelje, a onda olujni udari vetra i kiša
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
Ovo je kuća gde je izboden mladić (23): Poznato i njegovo trenutno stanje: Užas kod Novog Pazara (video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana