Повезане вести
Амерички документ: Број убијених у болници у Гази између 100 и 300
Политика 19.10.2023
РАМАЛА – Број убијених у нападу на болницу Ал Ахли у Појасу Газе вероватно износи између 100 и 300, али та процена се може променити, наводи се у извештају америчких обавештајних служби са којег је скинута ознака поверљивости… »
"Ја нисам Хамас! Не знам ко их контролише" Амбасадор Палестине за Блиц ТВ о сукобу са Израелом: "Погледајте Газу, то је гето…
Блиц 19.10.2023
"Ја нисам Хамас и не знам ко њих контролише, нити како они функционишу. Видим само израелски терор. Проблем није кренуо са овим нападом", изјавио је амбасадор Палестине у Србији Мухамед Ал Намур коментаришући најновија дешавања… »
Контрадикторности у ‘доказима’ Израела о нападу на болницу у Гази
Ал Јазеера 19.10.2023
Израелска војска објавила је на друштвеној мрежи КС наводне снимке телефонског разговора за које тврди да је вођен између два члана Хамаса. Израелска војска изнијела је контрадикторне “доказе“ за своју тврдњу да је баптистичка… »
Шта је исламски џихад: Настали су само због једног циља - уништења Израела: Све о палестинској милитантној групи коју…
Блиц 19.10.2023
Када је огромна експлозија одјекнула у болници у Гази, око 500 људи је погинуло. Док је Хамас оптужио Израел да је његова војска погодила болницу, Израел тврди да је трагедија резултат грешке Палестинског исламског џихада који… »
Вести дана »
Руски власници пристали да продају свој део власништва у НИС-у, чека се одлука Вашингтона
РТС пре 2 сатајош 57 повезаних
Спартак убедљиво надиграо Бенфику: Суботичани изборили пласман у плеј-ин за Топ 16 ФИБА Лиге шампиона
Дневник пре 11 минутајош 41 повезана
Дијана Хрка и Миломир Јаћимовић удружују снаге: Позивају грађане да се придруже протесту у суботу
Сербиан Невс Медиа пре 4 сатијош 26 повезаних
Шеф УН за људска права рекао да је шокиран руским нападом у Украјини
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 30 повезаних
Пауновић појачава репрезентацију: Због папирологије није могао да игра против Енглеза!
Хот спорт пре 1 сатјош 39 повезаних