Povezane vesti
Američki dokument: Broj ubijenih u bolnici u Gazi između 100 i 300
Politika 19.10.2023
RAMALA – Broj ubijenih u napadu na bolnicu Al Ahli u Pojasu Gaze verovatno iznosi između 100 i 300, ali ta procena se može promeniti, navodi se u izveštaju američkih obaveštajnih službi sa kojeg je skinuta oznaka poverljivosti. „Smatramo da Izrael nije… »
"Ja nisam Hamas! Ne znam ko ih kontroliše" Ambasador Palestine za Blic TV o sukobu sa Izraelom: "Pogledajte Gazu, to je geto…
Blic 19.10.2023
"Ja nisam Hamas i ne znam ko njih kontroliše, niti kako oni funkcionišu. Vidim samo izraelski teror. Problem nije krenuo sa ovim napadom", izjavio je ambasador Palestine u Srbiji Muhamed Al Namur komentarišući najnovija dešavanja na Bliskom istoku… »
Kontradiktornosti u ‘dokazima’ Izraela o napadu na bolnicu u Gazi
Al Jazeera 19.10.2023
Izraelska vojska objavila je na društvenoj mreži X navodne snimke telefonskog razgovora za koje tvrdi da je vođen između dva člana Hamasa. Izraelska vojska iznijela je kontradiktorne “dokaze“ za svoju tvrdnju da je baptistička bolnica Al-Ahli u… »
Šta je islamski džihad: Nastali su samo zbog jednog cilja - uništenja Izraela: Sve o palestinskoj militantnoj grupi koju…
Blic 19.10.2023
Kada je ogromna eksplozija odjeknula u bolnici u Gazi, oko 500 ljudi je poginulo. Dok je Hamas optužio Izrael da je njegova vojska pogodila bolnicu, Izrael tvrdi da je tragedija rezultat greške Palestinskog islamskog džihada koji je ispalio raketu. Iako… »
Vesti dana »

Pregled tržišta nekretnina u Srbiji: rast prometa i stabilan porast cena stanova u prvom kvartalu 2025.
Naslovi.ai pre 18 minutajoš 26 povezanih

Tužilac Nenadić: Ne komentarišem izjave političara, tužilaštvo postupa po propisima
Beta pre 1 satjoš 13 povezanih

Tramp najavio posetu Vitkofa Rusiji i moguće sankcije zbog Ukrajine
Naslovi.ai pre 8 satijoš 25 povezanih

U Zagrebu održan antiratni skup povodom Oluje: „Zločini su odgovornost svih nas“
Nova pre 6 satijoš 22 povezane