Повезане вести

Шолц жестоко испрозивао Путина: "Веома сам бесан, то не може бити циничније" - Ево чиме га је изнервирао руски председник

Шолц жестоко испрозивао Путина: "Веома сам бесан, то не може бити циничније" - Ево чиме га је изнервирао руски председник

Курир 19.10.2023
Немачки канцелар Олаф Шолц критиковао је руског председника Владимира Путина, који је изразио жаљење због тешког положаја цивила у сукобу између Израела и Хамаса. "Више сам него бесан када чујем како руски председник више пута… »
Шолц напао Путина

Шолц напао Путина

Вести онлине 19.10.2023
Немачки канцелар Олаф Шолц оштро је критиковао руског председника Владимира Путина због жаљења над судбином цивила у сукобу Израела и Хамаса док његова војска ратује у Украјини. Путин је упозорио да би очекивана копнена… »
Шолц Путину: "може ли циничније?" Немачки канцелар критиковао коментаре руског лидера о рату у Израелу, тражи пуштање талаца…

Шолц Путину: "може ли циничније?" Немачки канцелар критиковао коментаре руског лидера о рату у Израелу, тражи пуштање талаца…

Блиц 19.10.2023
Немачки канцелар Олаф Шолц затражио је данас ослобађање свих талаца које држи палестинска милитантна група Хамас, истовремено критикујући коментаре руског председника Владимира Путина о цивилним жртвама у палестинско-израелском… »
Шолц најавио нови пакет наоружања за Украјину, пре свега ПВО

Шолц најавио нови пакет наоружања за Украјину, пре свега ПВО

Нови магазин 19.10.2023
Немачки канцелар Олаф Шолц је данас обећао Украјини зимски пакет помоћи у наоружању и новцу. У обраћању Бундестагу пред састанак Европске уније, он је најавио слање још система за заштиту од напада из ваздуха и европску… »

Вести дана »