Povezane vesti
Šolc žestoko isprozivao Putina: "Veoma sam besan, to ne može biti ciničnije" - Evo čime ga je iznervirao ruski predsednik
Kurir 19.10.2023
Nemački kancelar Olaf Šolc kritikovao je ruskog predsednika Vladimira Putina, koji je izrazio žaljenje zbog teškog položaja civila u sukobu između Izraela i Hamasa. "Više sam nego besan kada čujem kako ruski predsednik više puta upozorava da bi moglo… »
Šolc napao Putina
Vesti online 19.10.2023
Nemački kancelar Olaf Šolc oštro je kritikovao ruskog predsednika Vladimira Putina zbog žaljenja nad sudbinom civila u sukobu Izraela i Hamasa dok njegova vojska ratuje u Ukrajini. Putin je upozorio da bi očekivana kopnena ofanziva dovela do “apsolutno… »
Šolc Putinu: "može li ciničnije?" Nemački kancelar kritikovao komentare ruskog lidera o ratu u Izraelu, traži puštanje talaca…
Blic 19.10.2023
Nemački kancelar Olaf Šolc zatražio je danas oslobađanje svih talaca koje drži palestinska militantna grupa Hamas, istovremeno kritikujući komentare ruskog predsednika Vladimira Putina o civilnim žrtvama u palestinsko-izraelskom sukobu, ocenjujući ih kao… »
Šolc najavio novi paket naoružanja za Ukrajinu, pre svega PVO
Novi magazin 19.10.2023
Nemački kancelar Olaf Šolc je danas obećao Ukrajini zimski paket pomoći u naoružanju i novcu. U obraćanju Bundestagu pred sastanak Evropske unije, on je najavio slanje još sistema za zaštitu od napada iz vazduha i evropsku finansijsku pomoć, prenosi dpa… »
Vesti dana »

Profesor Pravnog fakulteta: Samo narod Republike Srpske može Dodiku oduzeti mandat
Sputnik pre 3 minutajoš 53 povezane

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 31 povezana

Još jedna poruka Dodika: Ponovo se oglasio nakon što mu je oduzet mandat! - "Zakleo sam se da ću..."
Kurir pre 43 minutajoš 104 povezane

Vremenska prognoza za Srbiju 6. i 7. avgust 2025: upozorenje na grad i lokalne pljuskove uz toplotni talas
Naslovi.ai pre 2 satajoš 34 povezane