Povezane vesti

“Znam kada će početi kopnena invazija”

“Znam kada će početi kopnena invazija”

Vesti online 19.10.2023
Jednom kad se posete stranih lidera završe, očekujem početak kopnene invazije, naveo je urednik međunarodne redakcije BBC Džeremi Bouen. On se nalazi, kako prenosi Blic, na granici između Izraela i Gaze. Posete o kojima govori su one nemačkog… »
"Znam kad kreće invazija na gazu": Dopisnik BBC-ja o stanju na Bliskom istoku: "Izrael gomila trupe i tenkove na granici, a…

"Znam kad kreće invazija na gazu": Dopisnik BBC-ja o stanju na Bliskom istoku: "Izrael gomila trupe i tenkove na granici, a…

Blic 19.10.2023
Jednom kad se posete stranih lidera završe, "očekujem početak kopnene invazije", napisao je urednik međunarodne redakcije BBC-a Džeremi Bouen, koji se nalazi na granici između Izraela i Gaze. Posete na koje se odnosi su one nemačkog kancelara Olafa… »
Jeziva dojava - posle ovoga će sravniti Gazu! Novinar "BBC-a" upozorio: Znam kada kreće kopnena invazija!

Jeziva dojava - posle ovoga će sravniti Gazu! Novinar "BBC-a" upozorio: Znam kada kreće kopnena invazija!

Mondo 19.10.2023
Urednik međunarodne redakcije BBC-a otkrio kada kreće kopneni napad na Gazu. Urednik međunarodne redakcije BBC-a otkrio kada kreće kopneni napad na Gazu. Jednom kad se posete stranih lidera završe, "očekujem početak kopnene invazije", napisao je… »
Zastrašujuća analiza BBC: Čim se okončaju posete saveznika Izraelu i Bajden se obrati Americi, kreće kopnena invazija

Zastrašujuća analiza BBC: Čim se okončaju posete saveznika Izraelu i Bajden se obrati Americi, kreće kopnena invazija

Kurir 19.10.2023
Džeremi Bouen, urednik spoljnopolitičke redakcije BBC nalazi se na granici Izraela i Pojasa Gaze. On je odatle poslao analizu pod naslovom "Čim se okončaju posete, očekujem da započne kopnena invazija", misleći na posete nemačkog kancelara Olafa… »

Vesti dana »