Повезане вести

Иванишевићева жена купила стан од 600.000 евра: Хрвати пишу о луксузном дуплексу после открића колико Горан зарађује од Новака…

Иванишевићева жена купила стан од 600.000 евра: Хрвати пишу о луксузном дуплексу после открића колико Горан зарађује од Новака…

Нова 19.10.2023
Тренер Новака Ђоковића Горан Иванишевић и његова супруга частили су се некретнином, о чему сада пишу хрватски медији. Хрватски 24сата пише да је реч о луксузном дуплексу на загребачком Сребрњаку, те да је стан вредан чак 600… »
Откривено колико Ђоковић плаћа иванишевића! "За тај новац бих и ја дао Новаку да виче на мене"

Откривено колико Ђоковић плаћа иванишевића! "За тај новац бих и ја дао Новаку да виче на мене"

Мондо 19.10.2023
Интересантно је да Горан Иванишевић и Новак Ђоковић имају уговор по коме је део плате фиксни, а други зависи од резултата тенисера. Интересантно је да Горан Иванишевић и Новак Ђоковић имају уговор по коме је део плате фиксни, а… »
Хрвати открили велику тајну: Ево колико Новак Ђоковић плаћа Горана Иванишевића

Хрвати открили велику тајну: Ево колико Новак Ђоковић плаћа Горана Иванишевића

Вечерње новости 19.10.2023
ГОРАН Иванишевић је претходних дана пунио спортске рубрике хрватских медија. Руку на срце, не по нечему лепом. ФОТО: Профимедиа Наиме, чувени хрватски тенисер и тренер Новака Ђоковића доспео је у центар пажње након што је решио… »
Познато је колико новца зарађује Иванишевић што тренира Новака, досад је све било тајна

Познато је колико новца зарађује Иванишевић што тренира Новака, досад је све било тајна

Нова 19.10.2023
Горан Иванишевић се налази у центру пажње хрватских медија који покушавају да пронађу све детаље из његовог живота. Горан Иванишевић је доспео у центар пражње када је одлучио да тужи бившу супругу Татјану Драговић због новца… »

Вести дана »