Povezane vesti
Dobrašinović: Čukarički je dobra ekipa, ali i mi se pitamo
Radio sto plus 19.10.2023
“Čukarički je dobra ekipa, ali i mi se pitamo. Iako bez navijača, igramo kući i imamo kvalitet. Momci su već prihvatili moju viziju, pa delujemo sve bolje. Generalno, očekujem zanimljivu utakmicu”, rekao je Dobrašinović. Novi Pazar je ranije… »
FSS: Novi Pazar dve utakmice bez publike
Sandžak haber 19.10.2023
Fudbalski klub Novi Pazar kažnjen je sa dve utakmice bez publike, uslovno na godinu dana sa još pet, odlučila je danas Disciplinska i etička komisija Fudbalskog saveza Srbije, javlja Tanjug. Pazarci su kažnjeni zbog ubacivanja pirotehničkih… »
Stigla kazna FSS: Novi Pazar igra dva meča bez publike
IndeksOnline 19.10.2023
Novom Pazaru i Radničkom iz Kragujevca predstoje nove sankcije posle odluke Disciplinsko-etičke komisije Fudbalskog saveza Srbije. Oba kluba su bila predmet nedavnih odluka. Fudbalski klub Novi Pazar snosi posledice nedavnog ponašanja, u vidu… »
PAZARCI KAŽNJENI – Gradski stadion prazan na dvije utakmice
Sandžak press 19.10.2023
Disciplinska i etička komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) kaznila je danas Fudbalski klub Novi Pazar sa dve utakmice bez publike na Gradskom stadionu zbog nereda na utakmici sa Vojvodinom, preneo je Sportski žurnal. Pored toga, Novom Pazaru je… »
Vesti dana »
Studenti iz Beograda kreću u Novi Sad – „nije teška naša šetnja, već 12 godina pod ovim režimom“ UŽIVO
Novi magazin pre 1 satjoš 46 povezanih
U Beogradu saslušanja studenata i profesora zbog napada ispred Fakulteta dramskih umetnosti
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 27 povezanih
Đajić odbacio Vučićeve optužbe da je hapšen i da je prevarant: Tom čoveku se ne može verovati
Danas pre 8 satijoš 4 povezane
Do sada pronađeno 30 tela nakon avionske nesreće u Vašingtonu
Radio 021 pre 50 minutajoš 33 povezane