Повезане вести
Мазрауи на излазним вратима Бајерна
Спорт клуб 19.10.2023
Бајернов играч Нусаир Мазрауи и даље је на удару немачке јавности јер је својом објавом на друштвеним мрежама подржао Палестину у сукобу са Израелом. Његов пост је гласио: „И немојте мислити да Алах не обраћа пажњу на оно што… »
Фрка у најави - Играч за Палестину, клуб за Израел
Спортски журнал 19.10.2023
Мазрауи се нашао на удару немачке јавности пошто је на друштвеним мрежама подржао Палестину. Фудбалер Бајерна и репрезентативац Марока Нусаир Мазрауи могао би да буде суспендован, пошто је пропустио јутрошњи тренинг клуба из… »
Играч Бајерна подржао Палестину и сада се суочава са суспензијом
Спортске.нет 19.10.2023
Фудбалер Бајерна и репрезентативац Марока Нусаир Мазрауи (25) на удару је немачке јавности јер је јавно подржао Палестину. Он је на друштвеним мрежама објавио пропалестински пост уз цитат из Курана: "И немојте мислити да Алах не… »
Вести дана »
"Стефан је случајно те вечери био у бару смрти, могао сам бити ја"! Огласио се колега несталог Ивановића: "Диван је дечко, вредан"...
Курир пре 1 сатјош 30 повезаних
(Фото) "Утрчао сам да нађем брата, видео сам људе како горе од главе до пете!" Дан након језивог пожара у Швајцарској, родитељи у очају ишчекују вести о својој деци
Блиц пре 14 минутајош 59 повезаних
Атрактивна водитељка остала у шоку због потеза кошаркаша Звезде! Монеке пришао фаталној Туркињи, па јој окренуо леђа! Насмејао све, па послао јаку поруку
Курир пре 44 минутајош 25 повезаних
Променљиво и топлије време у Србији уз најаву обилних снежних падавина и ледене кише почетком јануара
Наслови.аи пре 3 сатајош 62 повезане