Povezane vesti
"Crnci koji su me prosili su bili plaćeni za to": Nataša Bekvalac priznala sve! Evo šta joj se desilo na odmoru, a dotakla…
Blic 19.10.2023
Nataša Bekvalac bila je nedavno na odmoru u Italiji sa dva prijatelja, gde je imala niz interesantnih situacija. Natašu je sad voditelj u emisiji pitao da prokomentariše podatak da su je tamnoputi muškarci zaprosili na nedavnom odmoru, a ona je imala… »
"Crnci koji su me prosili su bili plaćeni za to" Evo šta se Nataši Bekvalac desilo na odmoru, dotakla se i Prijinog uspeha
Kurir 19.10.2023
Nataša Bekvalac bila je nedavno na odmoru u Italiji sa dva prijatelja, gde je imala niz interesantnih situacija. Natašu je sad voditelj u emisiji pitao da prokomentariše podatak da su je tamnoputi muškarci zaprosili na nedavnom odmoru, a ona je imala… »
Vesti dana »
(Foto, video) ovako je uhapšen vozač koji je imao eksploziv: U BMW-u! Policija ga oborila na zemlju i opkolila posle masakra u Magdeburgu
Blic pre 18 minutajoš 23 povezane
Partizan izgubio u Istanbulu i pored solidne partije, Efes naneo drugi vezani poraz crno-belima
Danas pre 10 satijoš 9 povezanih
Škundrić za „Svet i mi“: Haški tribunal nije ispunio svoju svrhu, slučaj „Oluja“ primer gde je zakazao (VIDEO)
Insajder pre 48 minutajoš 1 povezana