Povezane vesti
Ja sam se udala iz dosade, Šta ste vi uradili? Lukas bivšu ženu izbacio iz filma, ona objavom zbunila - uzburkala mreže!
Mondo 20.10.2023
Sonja Vuksanović sve je zbulina objavom na Instagramu. Sonja Vuksanović sve je zbulina objavom na Instagramu. Sonja Vuksanović iza sebe ima dva braka s pevačima Željkom Šašićem i Acom Lukasom. Nakon što je Lukas njen lik nedavno izbacio iz svog… »
Lukasova bivša žena uzburkala mreže: "Udala sam se iz dosade", Sonja se oglasila i zbunila sve
Blic 20.10.2023
Sonja Vuksanović iza sebe ima brakove sa pevačima Željkom Šašićem i Acom Lukasom, a sad je ponovo dospela u žižu interesovanja javnosti zbog objave na društvenoj mreži Instagram. U njenoj objavi, naime, piše: - Šta je najgore što ste uradili… »
"Ja sam se udala iz dosade" Objava Sonje Vuksanović sve zbunila, svi se pitaju šta je to uradila bivša Lukasova
Kurir 20.10.2023
Sonja Vuksanović iza sebe ima brakove sa pevačima Željkom Šašićem i Acom Lukasom, a sad je ponovo dospela u žižu interesovanja javnosti zbog objave na društvenoj mreži Instagram. U njenoj objavi, naime, piše: "Šta je najgore što ste uradili… »
Vesti dana »
Strašno ubistvo u Novom Sadu: U kući pronađeno obezglavljeno telo žene, sumnja se da joj je sin odsekao glavu
Telegraf pre 24 satajoš 37 povezanih
RHMZ: Narednih dana temperaturne oscilacije, u sredu čak do 18 stepeni
Euronews pre 4 satijoš 29 povezanih
Biljana Stojković o sutrašnjem građanskom protestu u Novom Sadu: Borba se nastavlja
Novi magazin pre 1 satjoš 21 povezana
Bez pogodaka u duelu Azerbejdžana i Estonije u Ligi nacija
Sportski žurnal pre 4 satijoš 26 povezanih