Povezane vesti
Izrael i Palestinci: Baka koja je kolačićima zaustavljala borce Hamasa sastala se sa predsednikom Bajdenom
Danas 20.10.2023
„Jedan od terorista mi je rekao: Podsećaš me na moju majku“, priseća se Rahel Edri. „Rekoh mu, ‘Ja i jesam kao tvoja majka. Pomoći ću ti: Pobrinuću se za tebe. Šta ti treba?'“ Odgovor je bio čaj i kolačići. Penzionisana 65- godišnja… »
Izrael i Palestinci: Baka koja je kolačićima zaustavljala borce Hamasa sastala se sa predsednikom Bajdenom
Radio 021 20.10.2023
Penzionisanu baku Rahel Idri držali su borci Hamasa 20 sati na nišanu u njenoj kući, ali je koristila hranu i razgovor da im odvrati pažnju dok pomoć nije stigla. Idri je pozvana da se sastane sa američkim predsednikom Džozefom Bajdenom tokom… »
Južne vesti 20.10.2023
Getty Images Rahel Idri sa sinom tokom posete predsednika Bajdena „Jedan od terorista mi je rekao: Podsećaš me na moju majku", priseća se Rahel Edri. „Rekoh mu, 'Ja i jesam kao tvoja majka. Pomoći ću ti: Pobrinuću se za tebe. Šta ti treba?'"… »
BBC News 20.10.2023
Penzionisanu baku Rahel Idri držali su borci Hamasa 20 sati na nišanu u njenoj kući, ali je koristila hranu i razgovor da im odvrati pažnju dok pomoć nije stigla. Idri je pozvana da se sastane sa američkim predsednikom Džozefom Bajdenom tokom… »
Vesti dana »
Trampovi ljudi: Mask zadužen za štednju, voditelj Foks njuza šef Pentagona
BBC News pre 8 satijoš 32 povezane
Maksimalna kamata na stambene kredite ostaće pet odsto do kraja 2025.
RTV pre 3 satajoš 25 povezanih
Tramp će poveriti Masku i Ramasvamiju vođenje sekretarijata za efikasnost vlade, a Hegsetu odbranu
N1 Info pre 7 minutajoš 22 povezane