Povezane vesti
Izrael i Palestinci: Baka koja je kolačićima zaustavljala borce Hamasa sastala se sa predsednikom Bajdenom
Danas 20.10.2023
„Jedan od terorista mi je rekao: Podsećaš me na moju majku“, priseća se Rahel Edri. „Rekoh mu, ‘Ja i jesam kao tvoja majka. Pomoći ću ti: Pobrinuću se za tebe. Šta ti treba?'“ Odgovor je bio čaj i kolačići. Penzionisana 65- godišnja baka poslužila je… »
Izrael i Palestinci: Baka koja je kolačićima zaustavljala borce Hamasa sastala se sa predsednikom Bajdenom
Južne vesti 20.10.2023
Getty Images Rahel Idri sa sinom tokom posete predsednika Bajdena „Jedan od terorista mi je rekao: Podsećaš me na moju majku", priseća se Rahel Edri. „Rekoh mu, 'Ja i jesam kao tvoja majka. Pomoći ću ti: Pobrinuću se za tebe. Šta ti treba?'" Odgovor je… »
Vesti dana »
Vremenska prognoza za četvrtak, 23. jul: Danas jutro sunčano, popodne oblačno sa kišom
Beta pre 7 minutajoš 17 povezanih
Đedović Handanović: Naftnim kompanijama dozvoljeno korišćenje operativnih rezervi
N1 Info pre 27 minutajoš 12 povezanih
Lavrov i Rubio ponovo za istim stolom: U Manili počeo novi sastanak šefova diplomatija
Euronews pre 32 minutajoš 8 povezanih
Vujić o rušenju vikendica Srba na Gazivodama: Evropska komisija hitno da preispita rad pravosuđa u Prištini
Insajder pre 2 minutajoš 1 povezana
AMSS: Na Batrovcima teretnjaci čekaju četiri sata, bez zadržavanja za putnička vozila
Euronews pre 1 satjoš 6 povezanih