Povezane vesti
Izrael i Palestinci: Baka koja je kolačićima zaustavljala borce Hamasa sastala se sa predsednikom Bajdenom
Danas 20.10.2023
„Jedan od terorista mi je rekao: Podsećaš me na moju majku“, priseća se Rahel Edri. „Rekoh mu, ‘Ja i jesam kao tvoja majka. Pomoći ću ti: Pobrinuću se za tebe. Šta ti treba?'“ Odgovor je bio čaj i kolačići. Penzionisana 65- godišnja baka poslužila je… »
Izrael i Palestinci: Baka koja je kolačićima zaustavljala borce Hamasa sastala se sa predsednikom Bajdenom
Južne vesti 20.10.2023
Getty Images Rahel Idri sa sinom tokom posete predsednika Bajdena „Jedan od terorista mi je rekao: Podsećaš me na moju majku", priseća se Rahel Edri. „Rekoh mu, 'Ja i jesam kao tvoja majka. Pomoći ću ti: Pobrinuću se za tebe. Šta ti treba?'" Odgovor je… »
Vesti dana »
Tramp preti uvođenjem ozbiljnih carina Evropi, ako bi Kanada postala pridružena članica EU
N1 Info pre 40 minutajoš 29 povezanih
Izborni presek: Studenti u kampanji na biciklima, ko je iz Nestorovićeve stranke išao kod brata predsednika
BBC News pre 1 minutjoš 13 povezanih
Lep i sunčan dan, a potom sledi preokret: Stiže nam "mlazna struja" sa Grenlanda, temperatura u Srbiji pada na nulu
Dnevnik pre 2 satajoš 25 povezanih
Mesi povećao rekord fudbala koji će teško ikada biti oboren: Osvojio trofej sa Interom i postigao 100. gol u SAD
Nova pre 1 satjoš 14 povezanih