Повезане вести

Биндер за СК: Само да задњи пнеуматик потраје…

Биндер за СК: Само да задњи пнеуматик потраје…

Спорт клуб 20.10.2023
Возач КТМ рејсинга Бред Биндер истакао је да је изузетно задовољан првим даном акције за Велику награду Аустралије који је завршио на врху. Јужноафриканац је био најбржи испред свог тимског колеге Џека Милера, а такође је рекао… »
Вињалес за СК: Све боље разумем мотор, баш смо близу

Вињалес за СК: Све боље разумем мотор, баш смо близу

Спорт клуб 20.10.2023
Возач Априлије Маверик Вињалес рекао је за Спорт Клуб да верује да може да се бори за победу на Великој награди Аустралије. Шпанац је био трећи током првог дана акције на “Филип Ајланду”, а такође је истакао да је зна у чему… »
Милер за СК: Мотивисан сам, уживам на свом терену

Милер за СК: Мотивисан сам, уживам на свом терену

Спорт клуб 20.10.2023
Миљеник домаћих навијача на стази “Филип Ајланд” Џек Милер рекао је за Спорт Клуб после првог дана акције пред 16. трку сезоне да његов тим користи бенефите нове оплате. Аустралијанац је нагласио да му публика која је дошла у… »
Мартин за СК: Пеко се јесте мучио, али мислимо само на себе

Мартин за СК: Пеко се јесте мучио, али мислимо само на себе

Спорт клуб 20.10.2023
Возач Прамак Дукатија Хорхе Мартин рекао је за Спорт Клуб после првог дана акције за Велику награду Аустралије да је задовољан ритном за трку, али не и својим брзим круговима. Шпанац је такође открио да ли је уопште пратио где… »
Бањаја за СК: Нисмо нашли савршена подешавања, али…

Бањаја за СК: Нисмо нашли савршена подешавања, али…

Спорт клуб 20.10.2023
Возач Дукатија Франческо Бањаја рекао је за Спорт Клуб после првог дана акције за Велику награду Аустралије да овог викенда има потпуно другачије проблеме у односу на прошлонедељне у Индонезији. Бранилац титуле ће другу недељу… »
Маркес за СК: Био је ово добар дан, задовољан сам

Маркес за СК: Био је ово добар дан, задовољан сам

Спорт клуб 20.10.2023
Осмоструки светски шампион Марк Маркес рекао је да је упркос удесима иза њега успешан први дан за Велику награду Аустралије. Возач Репсол Хонде је такође открио шта мисли о својим шансама током викенда и одлуци да се главна трка… »
Јелена и Бешо из Аустралије: Ево зашто је померена трка

Јелена и Бешо из Аустралије: Ево зашто је померена трка

Спорт клуб 20.10.2023
Почетак акције за Велику награду Аустралије обележио је возач КТМ рејсинга Бред Биндер, који је био најбржи на званичном тренингу, а у центру пажње нашли су се и возачи који се боре за титулу - Хорхе Мартин и Франческо Бањаја… »
Бецеки за СК: За мене је боље што је трка у суботу

Бецеки за СК: За мене је боље што је трка у суботу

Спорт клуб 20.10.2023
Возач ВР46 Марко Бецеки рекао је за Спорт Клуб после првог дана акције за Велику награду Аустралије да је очекивао да ће се физички осећати боље него што је случај пошто је пре 10 дана сломио кључну кост. Италијан се такође… »
Пол за СК: Можда ми је ово последња трка на “Филип Ајланду”

Спорт клуб 20.10.2023
Возач Гасгас Тех3 тима Пол Еспаргаро рекао је за Спорт Клуб да изузетно ужива овог викенда у Аустралији, где је пре 10 година освојио титулу у Мото2 категорији. Пол је такође открио и какву ће улогу имати наредне године и шта… »

Спорт клуб 20.10.2023
Возач Гасгас Тех3 тима Пол Еспаргаро рекао је за Спорт Клуб да изузетно ужива овог викенда у Аустралији, где је пре 10 година освојио титулу у Мото2 категорији. Пол је такође открио и какву ће улогу имати наредне године и шта… »
Еспелета за СК: Сви су сагласни са померањем трке

Еспелета за СК: Сви су сагласни са померањем трке

Спорт клуб 20.10.2023
Спортски директор Мото ГП шампионата Карлос Еспелета рекао је за Спорт Клуб да је одлука о померању Велике награде Аустралије донета из безбедносних разлога и да трка у Мото3 и Мото2 категорије можда и не буде. Због најављених… »
Ветар померио Велику награду Аустралије за суботу

Ветар померио Велику награду Аустралије за суботу

Спорт клуб 20.10.2023
Трка за Велику награду Аустралије биће вожена у суботу уместо у недељу, објавили су организатори Мото ГП шампионата. Првобитним распоредом било је предвиђено да се главна трка вози у недељу у 14 по локалном времену (5 часова по… »
Биндер најбржи, Бањаја у озбиљним проблемима

Биндер најбржи, Бањаја у озбиљним проблемима

Спорт клуб 20.10.2023
Возач КТМ рејсинга Бред Биндер био је најбржи током првог дана акције за Велику награду Аустралије, 16. трку сезоне Мото ГП шампионата. Јужноафриканац је био најбољи на једином званичном тренингу кругом у времену од 1:27.943… »

Вести дана »