Повезане вести
"Да, тражили смо 10.000 евра, ево и за шта!": Мајка дечака (2,5) који је побегао из вртића и сам лутао улицама, одговорила на…
Блиц 20.10.2023
У последњих неколико дана догодила су се чак три случаја да су деца неопажено изашла из вртића, практично побегла, без својих родитеља или било кога другог, односно сама луталица улицама! Два су се десила у Смедереву, а трећи у… »
"Следила сам се, дете је било само!" Јелена је нашла дечака (2) који је побегао из БГ вртића: Једно сам одмах приметила!
Мондо 20.10.2023
Огласила се жена која је нашла дете које је нестало из београдског вртића. Огласила се жена која је нашла дете које је нестало из београдског вртића. Јавност у Србији остала је шокирана након информације коју је "Блиц" објавио… »
"Дете је стајало само између два аута! Следила сам се!": Јелена је на улици пронашла дечака (2,5) који је побегао из вртића на…
Блиц 19.10.2023
Јавност у Србији остала је шокирана након информације коју је "Блиц" објавио, да је дете од само 2,5 године само ишетало из једног вртића на Вождовцу, а да то нико није приметио. Да ситуација буде још гора све се то десило радног… »
Вести дана »
Портпаролка Европске комисије о Трамповим оценама: Задовољни смо што имамо одличне лидере
Н1 Инфо пре 2 сатајош 37 повезаних
Београд: Студенти Правног факултета обележавају годишњицу почетка блокаде у протестној шетњи
Сербиан Невс Медиа пре 15 минутајош 23 повезане
Три сценарија за Ниш! Председник Вучић поновио да је 15. јануар крајњи рок
Ало пре 1 сатјош 27 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 6 сатијош 32 повезане