Повезане вести
"Ментолчина, кад изађе видећемо" - Карић бесан, тврди да му је задругар украо ствари из куће: Узео је патике, наочаре...
Мондо 20.10.2023
Бивши ријалити учесник Стефан Карић говорио је о актуелним темама у Елити, а посебно је све шокирало кад је проговорио о Луки Мајчици. Бивши ријалити учесник Стефан Карић говорио је о актуелним темама у Елити, а посебно је све… »
Стефан Карић брутално о Менсуру али и Луки Мајчици! Украо ми је ствари!
Свет плус 20.10.2023
Стефан Карић брутално о Менсуру Ајдарпашићу али и Луки Мајчици! Ментолчина украо ми је ствари из куће... Има ствари које сам му дао, има ствари које сам рекао да ми не дира, али нема везе. Стефан Карић, бивши учесник ријалитија… »
Карић открио да му је задругар украо скупе ствари из куће! Стефан бесан као рис: Узео ми је гардеробу, патике...
Курир 20.10.2023
Бивши задругар Стефан Карић говорио је о актуелним темама у ријалитију "Елита", а посебно је све шокирало кад је проговорио о Луки Мајчици. Наиме, у Белој кући се спекулисао да је Стефан Луки поклонио наочаре, које је добио од… »
Опљачкана карићева вила на звездари Однете скупоцене ствари, Стефан јавно открио његов идентитет!
Ало 20.10.2023
Стефан Карић јавно признао да су му из куће нестале вредне ствари. Бивши учесник ријалтиија, Стефан Карић, у једном интервјуу јавно је оптужио актуленог учесника "Елите" Луку Мајчицу да му је, како он тврди, узео неке ствари из… »
Вести дана »

Срђан Благојевић: Ова утакмица осликава ситуацију у којој се налазимо
Данас пре 6 сатијош 10 повезаних

Расте број погинулих у Кијеву: Погођене школе, болнице и зграде: Најмлађа жртва дете од 6 година
Блиц пре 6 сатијош 7 повезаних