Povezane vesti
“Moja Teritorija” u Galeriji Narodnog muzeja Valjevo
Valjevska posla 20.10.2023
Udruženje “Salon”, čiji su osnivači akademski slikari iz Valjeva Milan Hrnjazović i Željko Vitorović, u saradnji sa Narodnim muzejom Valjevo organizuje izložbu vizuelne umetnosti “Moja teritorija”, koja će publici predstaviti upečatljiv presek savremene… »
Izložba “Moja teritorija” u Narodnom muzeju Valjevo
ObjektiVa 20.10.2023
Otvaranje izložbe pod nazivom Moja teritorija zakazano je za subotu, 21. oktobar 2023. godine, od 19 časova, u Galeriji Narodnog muzeja Valjevo. Otvaranju prethodi razgovor sa umetnicima, od 17 sati. Na izložbi učestvuju umetnici: Tijana Marić, Luka… »
Vesti dana »

Novi napad Irana na Izrael: Projektili, žrtve i upozorenja na „nuklearni Holokaust“
Vreme pre 49 minutajoš 23 povezane

Vremenska prognoza za Zrenjanin: Sunčano i bez kiše, jutarnje temperature od 14 dnevne do 32 Vremenska prognoza 16.6.2025. - 22.6.2025.
Volim Zrenjanin pre 45 minutajoš 17 povezanih

Skupština Srbije danas nastavlja rad raspravom o amandmanima na više zakonskih predloga
Nova pre 1 satjoš 10 povezanih

(Foto) uhapšen ubica kongresmenke i njenog muža iz Minesote! Pokušao da pobegne, glumio da je policajac, a evo za šta se sve tereti
Blic pre 1 satjoš 10 povezanih

Raspust je počeo, ali ne za sve: Deo osnovaca već na odmoru, a deo ima da odradi još nedelju dana! Ovo je razlog
Kurir pre 10 minutajoš 9 povezanih