Povezane vesti
“Moja Teritorija” u Galeriji Narodnog muzeja Valjevo
Valjevska posla 20.10.2023
Udruženje “Salon”, čiji su osnivači akademski slikari iz Valjeva Milan Hrnjazović i Željko Vitorović, u saradnji sa Narodnim muzejom Valjevo organizuje izložbu vizuelne umetnosti “Moja teritorija”, koja će publici predstaviti upečatljiv… »
Izložba “Moja teritorija” u Narodnom muzeju Valjevo
ObjektiVa 20.10.2023
Otvaranje izložbe pod nazivom Moja teritorija zakazano je za subotu, 21. oktobar 2023. godine, od 19 časova, u Galeriji Narodnog muzeja Valjevo. Otvaranju prethodi razgovor sa umetnicima, od 17 sati. Na izložbi učestvuju umetnici: Tijana Marić, Luka… »
Vesti dana »

Slučaj studentkinje Strugar: Svedočila napadu na Pravnom fakultetu, targetirana u medijima, pa joj zabranjen ulazak u Srbiju (VIDEO)
Insajder pre 4 satijoš 25 povezanih

Grmljavinska oluja večeras očekuje ova tri dela Srbije: Na udaru nevremena biće i jedan grad
Telegraf pre 2 satajoš 42 povezane

(Foto, video): Umesto trostrukog kovčega od hrasta, čempresa i olova, tražio skromni sanduk: Obična niša već ograđena ivericom: Biće prvi papa posle 100 godina sahranjen van Vatikana!
Blic pre 1 satjoš 31 povezana

I večeras protest u Rači – Podršku građanima dolazi da pruži i košarkaš Vladimir Štimac
Glas Šumadije pre 12 satijoš 14 povezanih

Srednjoškolci iz Zrenjanina i Beograda krenuli peške prema Novom Sadu, nastavljen i marš iz Šapca
RTV pre 1 satjoš 28 povezanih