Povezane vesti
„Plakala sam kad sam pročitala tvoju knjigu, mačo“: Dirljiv susret Olivere Kovačević i Aleksandra Stankovića u emisiji…
Nova 20.10.2023
Knjigom „Iz svoje kože – život sa depresijom“ poznati hrvatski novinar Aleksandar Stanković otkrio je svoju brorbu, bez zadrške je izneo intimne detalje psiholoških trauma i onima koji pate poslao jednu od najvažnijih poruka, a to je da nisu… »
„Hoću, Bogoljube, ako me voziš u majbahu!“ Olja Kovačević otkrila kako je došlo do napetog intervjua Ace Stankovića…
Nova 20.10.2023
Hrvatski novinar Aleksandar Stanković gostovao je u emisiji "Probudi se" i govorio o svojoj knjizi "Iz svoje kože - život sa depresijom" u kojoj je otvorio dušu i progovorio o borbi sa depresijom koja traje već 14 godina. On je u knjizi spomenuo… »
Vesti dana »
Bajden: Nečuveno izdavanje naloga za hapšenje izraelskih lidera; Orban: Zvaću Netanjahua da nas poseti
RTS pre 20 minutajoš 53 povezane
Završena blokada Takovske ulice kod zgrade RTS, deo aktivista otišao na Stari savski most
Beta pre 49 minutajoš 44 povezane
Uspavana Zvezda nije došla na derbi: Protiv Partizana ovakav nemaš šta da tražiš na terenu
Mondo pre 2 satajoš 40 povezanih