Povezane vesti
"Ovo je moja kuća, Predsedništvo je moje radno mesto" Cvijanovićeva poručila da nije u koaliciji sa Bećirovićem, Crnadak dobio…
Blic 20.10.2023
Denis Bećirović nije moj nikakav koalicioni partner. Ja sam srpski član Predsedništva, on bošnjački, izabran u FBiH. Ne mislimo i ne delujemo isto. On mrzi Republiku Srpsku, ja ne mrzim FBiH. To je u NSRS izjavila srpski član Predsjedništva BiH Željka… »
Zaključci Predsedništva Bosne i Hercegovine idu u smeće: Republika Srpska na potezu
Pravda 20.10.2023
Srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović rekla je danas da zaključci usvojeni preglasavanjem u Predsedništvu treba da idu u smeće i da Parlament Srpske ima odličnu priliku da to uradi. "NSRS i treba ove zaključke da pošalje u smeće i zaslužuju da… »
Zaključci Predsedništva BiH treba da idu u smeće; NSRS ima priliku da to uradi
RTV 20.10.2023
BANJALUKA - Srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović rekla je danas da zaključci usvojeni preglasavanjem u Predsedništvu treba da idu u smeće i da Parlament Srpske ima odličnu priliku da to uradi. "NSRS i treba ove zaključke da pošalje u smeće i… »
Vesti dana »

"Blic" saznaje: Određen pritvor za Momirovića, Vesića i još 11 osoba
Blic pre 37 minutajoš 79 povezanih

Stojke blistao protiv Partizana, pa poručio: "Ne daj Bože nikome..."
Sportske.net pre 27 minutajoš 28 povezanih

Grci otkrivaju: Đoković zbog sukoba sa Vučićem uz pomoć Panatinaikosa seli turnir iz Beograda
Pravda pre 2 satajoš 11 povezanih

"Sabotaža, podnećemo tužbu": Partizan se hitno oglasio zbog Zvezdine himne u Humskoj
Mondo pre 1 satjoš 33 povezane