Повезане вести
"Ово је моја кућа, Председништво је моје радно место" Цвијановићева поручила да није у коалицији са Бећировићем, Црнадак добио…
Блиц 20.10.2023
Денис Бећировић није мој никакав коалициони партнер. Ја сам српски члан Председништва, он бошњачки, изабран у ФБиХ. Не мислимо и не делујемо исто. Он мрзи Републику Српску, ја не мрзим ФБиХ. То је у НСРС изјавила српски члан… »
Закључци Председништва Босне и Херцеговине иду у смеће: Република Српска на потезу
Правда 20.10.2023
Српски члан Председништва БиХ Жељка Цвијановић рекла је данас да закључци усвојени прегласавањем у Председништву треба да иду у смеће и да Парламент Српске има одличну прилику да то уради. "НСРС и треба ове закључке да… »
Закључци Председништва БиХ треба да иду у смеће; НСРС има прилику да то уради
РТВ 20.10.2023
БАЊАЛУКА - Српски члан Председништва БиХ Жељка Цвијановић рекла је данас да закључци усвојени прегласавањем у Председништву треба да иду у смеће и да Парламент Српске има одличну прилику да то уради. "НСРС и треба ове… »
Вести дана »
Трамп прогласио Ормуски мореуз територијом САД, шеф Мосада тајно са сиријским министром
Наслови.аи пре 1 сатјош 34 повезане
После малог предаха чека нас паклена завршница августа: Температура иде до 40 степени
Дневник пре 9 сатијош 55 повезаних
Није ово лето Иване Шпановић: Потпуно подбацила и у Дијамантској лиги
Мондо пре 4 сатијош 17 повезаних
(СНИМАК ДРОНОМ) Како гашење великог пожара на Столовима изгледа из ваздуха
Н1 Инфо пре 4 сатијош 40 повезаних