Повезане вести

"Ово је моја кућа, Председништво је моје радно место" Цвијановићева поручила да није у коалицији са Бећировићем, Црнадак добио…

"Ово је моја кућа, Председништво је моје радно место" Цвијановићева поручила да није у коалицији са Бећировићем, Црнадак добио…

Блиц 20.10.2023
Денис Бећировић није мој никакав коалициони партнер. Ја сам српски члан Председништва, он бошњачки, изабран у ФБиХ. Не мислимо и не делујемо исто. Он мрзи Републику Српску, ја не мрзим ФБиХ. То је у НСРС изјавила српски члан… »
Закључци Председништва Босне и Херцеговине иду у смеће: Република Српска на потезу

Закључци Председништва Босне и Херцеговине иду у смеће: Република Српска на потезу

Правда 20.10.2023
Српски члан Председништва БиХ Жељка Цвијановић рекла је данас да закључци усвојени прегласавањем у Председништву треба да иду у смеће и да Парламент Српске има одличну прилику да то уради. "НСРС и треба ове закључке да… »
Закључци Председништва БиХ треба да иду у смеће; НСРС има прилику да то уради

Закључци Председништва БиХ треба да иду у смеће; НСРС има прилику да то уради

РТВ 20.10.2023
БАЊАЛУКА - Српски члан Председништва БиХ Жељка Цвијановић рекла је данас да закључци усвојени прегласавањем у Председништву треба да иду у смеће и да Парламент Српске има одличну прилику да то уради. "НСРС и треба ове… »

Вести дана »