Povezane vesti

"Ovo je moja kuća, Predsedništvo je moje radno mesto" Cvijanovićeva poručila da nije u koaliciji sa Bećirovićem, Crnadak dobio…

"Ovo je moja kuća, Predsedništvo je moje radno mesto" Cvijanovićeva poručila da nije u koaliciji sa Bećirovićem, Crnadak dobio…

Blic 20.10.2023
Denis Bećirović nije moj nikakav koalicioni partner. Ja sam srpski član Predsedništva, on bošnjački, izabran u FBiH. Ne mislimo i ne delujemo isto. On mrzi Republiku Srpsku, ja ne mrzim FBiH. To je u NSRS izjavila srpski član Predsjedništva BiH Željka… »
Zaključci Predsedništva Bosne i Hercegovine idu u smeće: Republika Srpska na potezu

Zaključci Predsedništva Bosne i Hercegovine idu u smeće: Republika Srpska na potezu

Pravda 20.10.2023
Srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović rekla je danas da zaključci usvojeni preglasavanjem u Predsedništvu treba da idu u smeće i da Parlament Srpske ima odličnu priliku da to uradi. "NSRS i treba ove zaključke da pošalje u smeće i zaslužuju da… »
Zaključci Predsedništva BiH treba da idu u smeće; NSRS ima priliku da to uradi

Zaključci Predsedništva BiH treba da idu u smeće; NSRS ima priliku da to uradi

RTV 20.10.2023
BANJALUKA - Srpski član Predsedništva BiH Željka Cvijanović rekla je danas da zaključci usvojeni preglasavanjem u Predsedništvu treba da idu u smeće i da Parlament Srpske ima odličnu priliku da to uradi. "NSRS i treba ove zaključke da pošalje u smeće i… »

Vesti dana »

Bez milosti za Dušana Mandića

Bez milosti za Dušana Mandića

Vesti online pre 15 minutajoš 26 povezanih
Toplije uz otapanje snega do kraja radne sedmice

Toplije uz otapanje snega do kraja radne sedmice

Vranje news pre 14 minutajoš 22 povezane
Svečani doček pravoslavne Nove godine širom Srbije

Svečani doček pravoslavne Nove godine širom Srbije

OK radio pre 39 minutajoš 15 povezanih