Povezane vesti
Šok u Splitu, video čoveka da se davi, pa skočio da ga spase: Kada je izvukao davljenika iz vode, tek onda usledio pravi…
Kurir 20.10.2023
Emanuel Šistov (19) postao je pravi heroj nakon što je spasio čoveka od davljenja u trajektnoj luci u Splitu. On je bio na svom radnom mestu, na krmi broda Amorena, kada je čuo buku, pise Radio Dalmacija. - Čuo sam da se neko dere, gledam šta je… »
"Čuo sam da se neko dere, gledam šta je..." Spasao davljenika iz vode, pa tek na kopnu usledila prava drama
Večernje novosti 20.10.2023
EMANUEL Šistov (19) postao je pravi heroj nakon što je spasao čoveka od davljenja u trajektnoj luci u Splitu. Foto: Shutterstock On je bio na svom radnom mestu, na krmi broda, kada je čuo buku, piše Radio Dalmacija. - Čuo sam da se neko dere, gledam… »
Herojski podvig: Uspeo da spase davljenika, kada ga je izvukao iz vode krenuo je horor
Telegraf 20.10.2023
On je bio na svom radnom mestu, na krmi broda Amorena. Emanuel Šistov (19) postao je pravi heroj nakon što je spasio čoveka od davljenja u trajektnoj luci u Splitu. On je bio na svom radnom mestu, na krmi broda Amorena, kada je čuo buku, pise Radio… »
Vesti dana »
Strašno ubistvo u Novom Sadu: U kući pronađeno obezglavljeno telo žene, sumnja se da joj je sin odsekao glavu
Telegraf pre 24 satajoš 37 povezanih
RAT U UKRAJINI Zelenski: Situacija na frontu je teška, moramo učiniti sve da se rat završi 2025.
Euronews pre 24 satajoš 29 povezanih
Jedan dan sledeće nedelje donosi 20 stepeni, a nakon toga obrt: Stiže zahlađenje, kiša, sneg i olujni vetar
Mondo pre 5 satijoš 29 povezanih
Fernando Santoš i lekcija o propadanju, od prvaka do dna Evrope za osam godina
Sportske.net pre 7 satijoš 26 povezanih