Повезане вести

„Бол је трајао 15 секунди, испао сам из аута“: Популарни певач доживео је инфаркт за воланом, док је возио супругу и децу

„Бол је трајао 15 секунди, испао сам из аута“: Популарни певач доживео је инфаркт за воланом, док је возио супругу и децу

Нова 20.10.2023
Немања Николић прославио се учешћем у "Звездама Гранда", након чега је наставио да гради каријеру у свету музике. Популарни певач суочио се са озбиљним здравственим проблемима након што је доживео инфаркт пре седам година, када… »
"Бол је трајала 15 секунди, испао сам из аута" Немања Николић о преживљеном инфаркту за воланом: "Жени и деци сам само рекао…

"Бол је трајала 15 секунди, испао сам из аута" Немања Николић о преживљеном инфаркту за воланом: "Жени и деци сам само рекао…

Блиц 20.10.2023
Немања Николић који се прославио учешћем у "Звездама Гранда", инфаркт је доживео пре седам година, када је имао 32 године. Иако је прошло доста времена од тада, певач признаје да се тога и даље живо сећа као и да тај тренутак… »
Немања Николић доживео инфаркт док је жену и децу возио колима! Певач се присетио пакла, последице су остале трајне

Немања Николић доживео инфаркт док је жену и децу возио колима! Певач се присетио пакла, последице су остале трајне

Курир 20.10.2023
Певач и некадашњи финалиста прве сезоне "Звезде Гранда", Немања Николић, открио је како је доживео инфаркт за воланом док су жена и деца били са њим у ауту, али је хитном реакцијом лекара успео да преживи, а последице по… »

Вести дана »