Povezane vesti
Dodik uzvraća udarac: Da SAD na „crnu listu“ stave i nerođenu decu moje porodice – neće im proći plan uništenja Republike…
Kurir 20.10.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je za Srnu da SAD stave na "crnu listu" i nerođenu decu njegove porodice, neće im proći plan uništenja Republike Srpske dok je on predsednik Republike. „Drago mi je što su s liste skinuli sina Radovana… »
Dodik: Da Amerika na „crnu listu” stave i nerođenu decu moje porodice – neće im proći plan uništenja Republike Srpske
Politika 20.10.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je za Srnu da SAD stave na „crnu listu” i nerođenu decu njegove porodice, neće im proći plan uništenja Republike Srpske dok je on predsednik Republike. „Drago mi je što su s liste skinuli sina Radovana… »
Dodik: Da SAD na „crnu listu“ stave i nerođenu decu moje porodice – neće im proći plan uništenja RS
Sputnik 20.10.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je za Srnu da SAD stave na "crnu listu" i nerođenu decu njegove porodice, neće im proći plan uništenja Republike Srpske dok je on predsednik Republike. „Drago mi je što su s liste skinuli sina Radovana… »
Vesti dana »

Najveći iranski napad, oštećena američka ambasada, zatresao se ceo izrael! Baražna vatra bez prestanka, raketa pada nadomak osobe koja snima udare (foto, video)
Kurir pre 1 minutjoš 23 povezane

Afrički anticiklon se ne predaje Na udaru smo ovih opasnih pojava uključen crveni alarm
Dnevnik pre 56 minutajoš 17 povezanih

Skupština Srbije danas nastavlja rad raspravom o amandmanima na više zakonskih predloga
Nova pre 1 satjoš 10 povezanih

"Lice zla" uhapšen ubica političarke i njenog supruga u Americi! Vlasti objavile fotografije: "Dopuzao je do policajaca" (foto)
Alo pre 6 minutajoš 10 povezanih