Povezane vesti
Dodik uzvraća udarac: Da SAD na „crnu listu“ stave i nerođenu decu moje porodice – neće im proći plan uništenja Republike…
Kurir 20.10.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je za Srnu da SAD stave na "crnu listu" i nerođenu decu njegove porodice, neće im proći plan uništenja Republike Srpske dok je on predsednik Republike. „Drago mi je što su s liste skinuli sina Radovana… »
Dodik: Da Amerika na „crnu listu” stave i nerođenu decu moje porodice – neće im proći plan uništenja Republike Srpske
Politika 20.10.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je za Srnu da SAD stave na „crnu listu” i nerođenu decu njegove porodice, neće im proći plan uništenja Republike Srpske dok je on predsednik Republike. „Drago mi je što su s liste skinuli sina Radovana… »
Dodik: Da SAD na „crnu listu“ stave i nerođenu decu moje porodice – neće im proći plan uništenja RS
Sputnik 20.10.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je za Srnu da SAD stave na "crnu listu" i nerođenu decu njegove porodice, neće im proći plan uništenja Republike Srpske dok je on predsednik Republike. „Drago mi je što su s liste skinuli sina Radovana… »
Vesti dana »
Objavljeni preliminarni rezultati izbora u Smederevskoj Palanci
N1 Info pre 52 minutajoš 37 povezanih
Tramp potvrdio da pregovara sa predsednikom iranskog parlamenta
Sputnik pre 57 minutajoš 58 povezanih
Španija zatvorila vazdušni prostor za američke avione, Tramp preti zauzimanjem ostrva Karg
BBC News pre 4 satijoš 23 povezane
Kongres lokalnih i regionalnih vlasti Saveta Evrope: Lokalne izbore obeležili nasilje, pritisci i nejednaki uslovi kampanje
N1 Info pre 27 minutajoš 25 povezanih