Povezane vesti
Dodik uzvraća udarac: Da SAD na „crnu listu“ stave i nerođenu decu moje porodice – neće im proći plan uništenja Republike…
Kurir 20.10.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je za Srnu da SAD stave na "crnu listu" i nerođenu decu njegove porodice, neće im proći plan uništenja Republike Srpske dok je on predsednik Republike. „Drago mi je što su s liste skinuli sina Radovana… »
Dodik: Da Amerika na „crnu listu” stave i nerođenu decu moje porodice – neće im proći plan uništenja Republike Srpske
Politika 20.10.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je za Srnu da SAD stave na „crnu listu” i nerođenu decu njegove porodice, neće im proći plan uništenja Republike Srpske dok je on predsednik Republike. „Drago mi je što su s liste skinuli sina Radovana… »
Dodik: Da SAD na „crnu listu“ stave i nerođenu decu moje porodice – neće im proći plan uništenja RS
Sputnik 20.10.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je za Srnu da SAD stave na "crnu listu" i nerođenu decu njegove porodice, neće im proći plan uništenja Republike Srpske dok je on predsednik Republike. „Drago mi je što su s liste skinuli sina Radovana… »
Vesti dana »
ZLF i PSG o izveštaju EK: Jasno ukazano da je Srbija oteta država od strane vlasti
Beta pre 3 satajoš 46 povezanih
Druga sednica jesenjeg zasedanja – rasprava o biračkom spisku i leks specijalisu za Generalštab
RTS pre 3 satajoš 71 povezana
VJT uložilo žalbu: Sud odstupa od prakse i pušta nasilnike da se brane sa slobode
Politika pre 1 satjoš 30 povezanih