Povezane vesti
Dodik uzvraća udarac: Da SAD na „crnu listu“ stave i nerođenu decu moje porodice – neće im proći plan uništenja…
Kurir 20.10.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je za Srnu da SAD stave na "crnu listu" i nerođenu decu njegove porodice, neće im proći plan uništenja Republike Srpske dok je on predsednik Republike. „Drago mi je što su s liste skinuli sina… »
Dodik: Da Amerika na „crnu listu” stave i nerođenu decu moje porodice – neće im proći plan uništenja Republike Srpske
Politika 20.10.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je za Srnu da SAD stave na „crnu listu” i nerođenu decu njegove porodice, neće im proći plan uništenja Republike Srpske dok je on predsednik Republike. „Drago mi je što su s liste skinuli sina… »
Dodik: Da SAD na „crnu listu“ stave i nerođenu decu moje porodice – neće im proći plan uništenja RS
Sputnik 20.10.2023
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je za Srnu da SAD stave na "crnu listu" i nerođenu decu njegove porodice, neće im proći plan uništenja Republike Srpske dok je on predsednik Republike. „Drago mi je što su s liste skinuli sina… »
Vesti dana »

"Notorne laži": Ministarstvo odbrane odbacuje navode o upotrebi zvučnog topa tokom protesta
Blic pre 1 satjoš 53 povezane

Koliko ljudi je na protestu u Beogradu? Prve procene kažu – 500.000
Pravda pre 18 satijoš 9 povezanih

Dr Slavica Plavšić tvrdi: Nije policija bežala neposredno pre zvučnog topa, to su bili bajkeri i moj drug je bio među njima
Nova pre 39 minutajoš 26 povezanih

U požaru u diskoteci u Kočanima u Severnoj Makedoniji više od 50 mrtvih, preko 150 povređenih, uhapšeni organizatori koncerta
RTV pre 39 minutajoš 197 povezanih

Novo zlato za basketaše: Srbija je osvojila Kup šampiona savladavši Holandiju u Bangkoku! (video)
Hot sport pre 57 minutajoš 22 povezane