Povezane vesti
Vučić o Rezoluciji Evropskog parlamenta: Bilo bi me sramota da sam na njihovom mestu
RTS 20.10.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da bi ga bilo sramota da je na mestu onih u Evropskom parlamentu koji se pozivaju na međunarodno pravo. Zamoljen od novinara da na ceremoniji otvaranja nove zgrade železničke stanice "Beograd centar" u Prokopu… »
"Da sam na njihovom mestu, mene bi bilo sramota da sam takav zaključak doneo" Vučić o rezoluciji EP: Preživeće Srbija uprkos…
Kurir 20.10.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kometarisao je rezoluciju koju je o Srbiji usvojio Evropski parlament. Predsednik je o licemerju zapada rekao da moramo razumeti da oni na taj način gledaju na stvari. - Što se tiče prava, ja da sam na mestu tih bilo bi… »
Vesti dana »
Poljoprivrednici ne odustaju od blokada, zahtevaju obustavu uvoza hrane koja se proizvodi u Srbiji
N1 Info pre 7 minutajoš 21 povezana
Pet evropskih vlada tvrdi da je Aleksej Navaljni otrovan toksinom južnoameričkih otrovnih žaba
Radio 021 pre 8 minutajoš 16 povezanih
Jutro sunčano - temperatura i do 17 stepeni - popodne stiže naoblačenje
Glas Zapadne Srbije pre 6 satijoš 22 povezane
Sahranjena majka Goge Sekulić, Šarićeva bivša žena uz pevačicu sve vreme, a ona pridržava sestru (foto, video)
Blic pre 33 minutajoš 18 povezanih