Povezane vesti
Ćerka Vlada Divca prvi put pred kamerama Zezali su me da sam usvojena samo da bi to dobro izgledalo u novinama
Dnevnik 20.10.2023
Petra je progovorila o trenutku kad je saznala da je usvojena. Ćerka legendarnog košarkaškog Vlada Divca i njegove supruge Ane, Petra Divac, prvi put pred kamerama progovorila je o detaljima svog života. Ona je progovorila o trenutku kad je saznala da… »
Bolna ispovest petre Divac: Govorili su da su me Ana i Vlade usvojili da bi lepo izgledalo u novinama
Kurir 20.10.2023
Petra Divac, ćerka legendarnog košarkaškog asa Vlada Divca i njegove supruge Ane, prvi put je progovorila o detinjstvu, odrastanju, porodici i činjenici koja je obeležila njen život - da je usvojeno dete. Petra je prvi put javno opisala dane u… »
"Ana i vlade Divac me usvojili da bi to izgledalo lepo u novinama": Petra otvorila dušu - Deca u Srbiji su me zezala
Mondo 20.10.2023
Petra Divac otkrila da su joj vršnjaci u Srbiji govorili da su je slavni roditelji usvojili "kao neki gest da su to uradili" Petra Divac otkrila da su joj vršnjaci u Srbiji govorili da su je slavni roditelji usvojili "kao neki gest da su to uradili"… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 2 satajoš 20 povezanih
VJT u Novom Sadu traži pritvor za 13 osumnjičenih zbog pada nadstrešnice
Danas pre 1 satjoš 6 povezanih
Vučić i Dačić o Palmi: Ostaće primer i inspiracija za mnoge generacije
Danas pre 4 satijoš 2 povezane