Повезане вести

Ћерка Влада Дивца први пут пред камерама Зезали су ме да сам усвојена само да би то добро изгледало у новинама

Ћерка Влада Дивца први пут пред камерама Зезали су ме да сам усвојена само да би то добро изгледало у новинама

Дневник 20.10.2023
Петра је проговорила о тренутку кад је сазнала да је усвојена. Ћерка легендарног кошаркашког Влада Дивца и његове супруге Ане, Петра Дивац, први пут пред камерама проговорила је о детаљима свог живота. Она је проговорила о… »
Болна исповест петре Дивац: Говорили су да су ме Ана и Владе усвојили да би лепо изгледало у новинама

Болна исповест петре Дивац: Говорили су да су ме Ана и Владе усвојили да би лепо изгледало у новинама

Курир 20.10.2023
Петра Дивац, ћерка легендарног кошаркашког аса Влада Дивца и његове супруге Ане, први пут је проговорила о детињству, одрастању, породици и чињеници која је обележила њен живот - да је усвојено дете. Петра је први пут јавно… »
"Ана и владе Дивац ме усвојили да би то изгледало лепо у новинама": Петра отворила душу - Деца у Србији су ме зезала

"Ана и владе Дивац ме усвојили да би то изгледало лепо у новинама": Петра отворила душу - Деца у Србији су ме зезала

Мондо 20.10.2023
Петра Дивац открила да су јој вршњаци у Србији говорили да су је славни родитељи усвојили "као неки гест да су то урадили" Петра Дивац открила да су јој вршњаци у Србији говорили да су је славни родитељи усвојили "као неки… »

Вести дана »