Povezane vesti
Vučić o Rezoluciji EP: Bilo bi me sramota da sam na mestu onih koji su doneli takav zaključak
N1 Info 20.10.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je Rezoluciju koja je u četvrtak usvojena u Evropskom parlamentu i rekao da bi ga "bila sramota da je na mestu onih koji su takav zaključak doneli" u delu rezolucije o pravno obavezujućem sporazumu o… »
„Da sam na njihovom mestu, bilo bi me sramota“: Vučić o rezoluciji EP o Srbiji /video/
Sputnik 20.10.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da bi njega bilo sramota da je na mestu Evropskog parlamenta koji rezolucijom zahteva od Srbije da prizna nezavisnost tzv. Kosova, pozivajući se na međunarodno pravo. Siguran sam da njih nije sramota… »
Vesti dana »

Sud delimično uvažio žalbe, Marija Vasić i još dvoje aktivista u kućnom pritvoru; dvanaestočasovni protest u Čačku
RTS pre 2 minutajoš 101 povezana

Ko su "junaci" na čije oslobađanje pozivaju Vučić i Vučević: Palicama devojci dislocirali vilicu, zbog njih pala vlada
N1 Info pre 1 satjoš 19 povezanih

Studentima nije dozvoljeno korišćenje struje na Gradskom trgu, naručili agregat
Morava info pre 7 satijoš 22 povezane

Sednica Skupštine Beograda: Jednoglasno usvojena Odluku o đačkoj pomoći, imenovani direktori gradskih preduzeća
NIN pre 5 satijoš 20 povezanih

Rektor Đokić: Poziv da budem na studentskoj listi bih doživeo kao čast i gest poverenja
Beta pre 17 minutajoš 26 povezanih