Povezane vesti

Trese se Srbija - Duljaj otvorio dušu: Ja da gledam igrače u oči i pričam im bajke ne mogu! PFK Partizan nije PFK pomozite…

Trese se Srbija - Duljaj otvorio dušu: Ja da gledam igrače u oči i pričam im bajke ne mogu! PFK Partizan nije PFK pomozite…

Sportski žurnal 20.10.2023
Partizan je u Subotici pobedio Spartak 3:0 ali je "pažnju ukrao" trener crno-belih. Trener Partizana Igor Duljaj je prvo istakao da pobedu posvećuje kolegi, drugu prijatelju Saši Tomiću, koji je izuzetno važan za klub, čija je majka danas preminula… »
Odzvanjaju reči Igora Duljaja: "Nek rade sa mnom šta hoće, ali ne mogu igračima da pričam bajke!"

Odzvanjaju reči Igora Duljaja: "Nek rade sa mnom šta hoće, ali ne mogu igračima da pričam bajke!"

Sportske.net 20.10.2023
Partizan je stigao do nova tri boda, uspeo je da savlada i Spartak u gostima sa 0:3, a šta je Igor Duljaj govorio posle meča? Najmanje o samoj utakmici. "Želeo bih da posvetim ovu pobedu našem kolegu Saši Tomiću, čija je majka danas preminula, ja… »
Duljaj zagrmeo u Subotici: Igrače izbacuju iz stana, nemaju deci za mleko!

Duljaj zagrmeo u Subotici: Igrače izbacuju iz stana, nemaju deci za mleko!

Euronews 20.10.2023
Nastavio je Partizan pobedničku seriju u Superligi Srbije. Ekipa Igora Duljaja pokazala je da reprezentativna pauza nije ostavila traga na njihovu formu. Zahvaljujući boljoj igri u drugom delu drugog poluvremena, pobedila je Spartak 3:0 u Subotici… »
Duljaj posle pobede u Subotici: Dajte momcima da prežive

Duljaj posle pobede u Subotici: Dajte momcima da prežive

Sport klub 20.10.2023
Posle meča šef struke Partizana, Igor Duljaj, imao je interesantan monolog. Kratko je u uvodu istakao: „Našem kolegi Saši Tomiću, kojem je mama danas preminula, posvećujemo ovu pobedu.“ Kratko se osvrnuo na meč: „Hvala akterima na fer i… »
Dajte igračima Partizana da prehrane porodice! Duljaj: Izbaciće ih stanova, da li će imati za mleko deci? Ne mogu više!

Dajte igračima Partizana da prehrane porodice! Duljaj: Izbaciće ih stanova, da li će imati za mleko deci? Ne mogu više!

Mondo 20.10.2023
Trener Partizana otvorio dušu pred kamerama o teškoj situaciji. Trener Partizana otvorio dušu pred kamerama o teškoj situaciji. Posle Partizanove devete uzastopne pobede u Superligi, za sedam bodova više od Crvene zvezde, trener crno-belih Igor… »

Vesti dana »