Повезане вести
Ферстапену пол за поноћни спринт у Остину
Спорт клуб 21.10.2023
Са пол позиције ће у спринт трку у Остину кренути возач Ред Була Макс Ферстапен. Шампион је до пол позиције за спринт трку (поноћ, Спорт Клуб 1) дошао кругом који је извозио у времену 1:34.538. Друго место у спринт… »
Прва титула за Зарка: Французу победа на ВН Аустралији прва у Мото ГП шампионату
Вечерње новости 21.10.2023
ПРВЕНАЦ Жоана Зарка у Мото ГП шампионату. Возац Прамак Дукатија је у последњем кругу освојио Велику награду Аустралије. Аустралијанац је за две десетинке био бржи од браниоца титуле Франческа Бањаје. Трећи је био Фабио ди… »
Ди Ђанантонио за СК: Желео сам победу, али „склонио“ сам се
Спорт клуб 21.10.2023
Возач Гресинија Фабио ди Ђанантонио рекао је после Велике награде Аустралије да је желео да сачува подијум у финишу трке, а да се притом не умеша у борбу за титулу. Победу на „Филип Ајланду“ однео је возач Прамака Жоан Зарко… »
Маркес за СК: Ризиковао сам да бих имао шансу
Спорт клуб 21.10.2023
Осмоструки светски шампион Марк Маркес рекао је за Спорт Клуб после 15. места на Великој награди Аустралије да је био свестан да га чека тешка трка. Возач Репсол Хонде је у првом делу трке био при врху, да би после неколико… »
Мартин за СК: Уживао сам, али кад сам дошао до границе…
Спорт клуб 21.10.2023
Возач Прамак Дукатија Хорхе Мартин рекао је да је на Великој награди Аустралије дао све од себе, али једноставно није успео да задржи вођство до циља. Шпанац је водио до самог финиша трке, када га је претекао тимски колега Жоан… »
Каква трка! Првенац Зарка, Мартин изгубио “добијено”
Спорт клуб 21.10.2023
Возач Прамак Дукатија Жоан Зарко дошао је до прве победе у краљевској класи пошто је славио на Великој награди Аустралије, 16. трци сезоне Мото ГП шампионата. Француз је коначно дочекао свој тренутак на “Филип Ајланду”, после… »
Бањаја за СК: Био сам у „лимбу“ да ли да јурим или не
Спорт клуб 21.10.2023
Возач Дукатија Франческо Бањаја рекао је за Спорт Клуб после Велике награде Аустралије, на којој је заузео друго место, да је задовољан резултатом, али и тиме што је повећао предност у генералном пласману. Италијан је стигао до… »
Зарко за СК: Велики терет ми је спао с леђа, али нема журке
Спорт клуб 21.10.2023
Возач Прамак Дукатија Жоан Зарко рекао је за Спорт Клуб после првог тријумфа у каријери у краљевској класи да је пет кругова пре краја схватио да има шансу да победи. Француз је славио на Великој награди Аустралије пошто се… »
Бањаја за СК: Био сам у „лимбу“ да ли да јурим или не
Спорт клуб 21.10.2023
Возач Дукатија Франческо Бањаја рекао је за Спорт Клуб после Велике награде Аустралије, на којој је заузео друго место, да је задовољан резултатом, али и тиме што је повећао предност у генералном пласману. Италијан је стигао до… »
Зарков првенац у Аустралији, Мартин показао како се не осваја титула!
Спортске.нет 21.10.2023
Француски мотоциклиста Жоан Зарко победник је трке за Велику награду Аустралије у "краљевској" класи Мото ГП шампионата. Возач Прамака Зарко тако је остварио највећи успех у каријери, јер је по први пут тријумфовао на трци у… »
Зарко за СК: Велики терет ми је спао с леђа, али нема журке
Спорт клуб 21.10.2023
Возач Прамак Дукатија Жоан Зарко рекао је за Спорт Клуб после првог тријумфа у каријери у краљевској класи да је пет кругова пре краја схватио да има шансу да победи. Француз је славио на Великој награди Аустралије пошто се… »
Алдегер за СК: Са пола ће трка можда бити лакша
Спорт клуб 21.10.2023
Возач Спид Апа Фермин Алдегер рекао је за Спорт Клуб да је веома задовољан освајањем пол позиције пред Велику награду Аустралије у Мото2 категорији. Млади Шпанац је другу годину заредом изборио победу у квалификацијама на… »
Леклер на пол позицији у трци за Велику награду Америке
Радио 021 21.10.2023
Возач Ферарија Шарл Леклер стартоваће са пол позиције у трци Формуле 1 за Велику награду Америке, пошто је био најбржи у квалификацијама. Леклер је најбржи круг извозио временом од 1:34,723 минута. Друго место у квалификацијама… »
Сасаки за СК: Осећао сам да нисам толико брз
Спорт клуб 21.10.2023
Јапански мотоциклиста Ајуму Сасаки рекао је за Спорт Клуб да је било важно да због најављених лошијих временских услова оствари што бољи пласман у квалификацијама за Велику награду Аустралије. Возач Интакта је на „Филип… »
Алдегер други годину заредом до пола на “Филип Ајланду”
Спорт клуб 21.10.2023
Возач Спид Апа Фермин Алдегер стартоваће са пол позиције на Великој награди Аустралије у Мото2 категорији Светског шампионата. Алдегер је другу годину заредом стигао до пола на “Филип Ајланду”, а уједно је уписао први тријумф у… »
Сасаки доминантно до пол позиције у Аустралији
Спорт клуб 21.10.2023
Возач Интакта Ајуму Сасаки освојио је пол позицију пред Велику награду Аустралије, 16. трку сезоне у Мото3 категорији Светског шампионата. Јапанац је на стази “Филип Ајланд” дошао до пете пол позиције ове године, сјајним кругом… »
Вести дана »

Растужила све у студију: Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 30 минутајош 1 повезана

Весићу одређен кућни притвор после оптужнице за пад надстрешнице у Новом Саду
Данас пре 4 сатијош 1 повезана