Povezane vesti

"Piše mi da će umreti za njim" Reči supruge preminulog Darka (22) kidaju dušu: Iza sebe ostavio sinčića koji pita gde mu…

"Piše mi da će umreti za njim" Reči supruge preminulog Darka (22) kidaju dušu: Iza sebe ostavio sinčića koji pita gde mu…

Kurir 21.10.2023
"Zašto si nas ljubavi ostavio, lave moj, volim te najviše na svetu", reči su neutešne supruge Darka L. (22), koji je izgubio bitku za život, nakon što je pretrpeo ozbiljne povrede u nesreći koja se dogodila 18. oktobra u fabrici u Obrenovcu. Naime… »
"Zašto si nas ostavio, lave moj": Ovo je stradali radnik (22) iz Obrenovca: Iza sebe ostavio suprugu i malo dete, žena…

"Zašto si nas ostavio, lave moj": Ovo je stradali radnik (22) iz Obrenovca: Iza sebe ostavio suprugu i malo dete, žena…

Blic 21.10.2023
Darko L. (22), radnik koji je pre tri dana povređen u fabrici u Obrenovcu, preminuo je jutros u bolnici. On je iza sebe ostavio suprugu i malo dete. Žena se od Darka oprostila srceparajućim rečima: "Zašto si nas, ljubavi, ostavio, lave moj, volim te… »
Tuga! Preminuo mladić (22) nakon nesreće u fabrici u Obrenovcu: Lekari su mu se herojski borili za život, ali uzalud

Tuga! Preminuo mladić (22) nakon nesreće u fabrici u Obrenovcu: Lekari su mu se herojski borili za život, ali uzalud

Kurir 21.10.2023
Darko L. (22) koji je povređen u fabrici u Obrenovcu 18. oktobra izgubio je bitku za život. Naime oko dva sata posle ponoći 18. oktobra došlo je do nesreće u proizvodnom pogonu kada je jedan radnik poginuo, a Darko je bio u kritičnom stanju i lekari… »
Preminuo Darko L. (22) kojem su se lekari borili za život posle nesreće u fabrici u Obrenovcu

Preminuo Darko L. (22) kojem su se lekari borili za život posle nesreće u fabrici u Obrenovcu

Telegraf 21.10.2023
On je dete, ima 22 godine. Ima dete od dve godine - pričao je kroz suze član porodice. Darko L. (22) koji je povređen u fabrici u Obrenovcu 18. oktobra izgubio je bitku za život, saznaje Telegraf.rs. Naime oko dva sata posle ponoći 18. oktobra došlo… »

Vesti dana »