Povezane vesti
„Užasava me šta se događa u svetu, teško je vreme za demokratiju“: Salman Ruždi na Sajmu knjiga u Frankfurtu
Nova 21.10.2023
Svet nije u dobrom stanju, "ali sam optimista iz razloga koje ne mogu da objasnim", rekao je na Frankfurtskom sajmu knjiga Salman Ruždi (76). Britansko-indijski pisac će na kraju sajma u nedelju dobiti Nagradu za mir Nemačkih knjižara. Ruždija su… »
Salman Rušdi na Frankfurtskom sajmu knjiga: Teško vreme za demokratiju
Danas 21.10.2023
Svet nije u dobrom stanju, „ali sam optimista iz razloga koje ne mogu da objasnim“, rekao je na Frankfurtskom sajmu knjiga Salman Rušdi (76). Britansko-indijski pisac će na kraju sajma u nedelju dobiti Nagradu za mir Nemačkih knjižara. Rušdija su… »
Vesti dana »
Aleksandra Krunić ruši sve pred sobom na AO: Srpkinja u četvrtfinalu dubla, pale domaće miljenice!
Telegraf pre 1 satjoš 9 povezanih
„Pustite naše patriote ICE-a da rade svoj posao“: Tramp nakon što su federalni agenti ubili muškarca u Mineapolisu, na licu mesta „haotično i opasno“ (FOTO, VIDEO)
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
Vlada Srbije danas "o ključnim pitanjima od strateškog značaja za državu", prisustvuje i Vučić
Radio 021 pre 6 minutajoš 2 povezane
Novak otkrio šta je uzrok besne reakcije: To mu stoji iznad glave, evo kako je objasnio što su ga centimetri delili od diskvalifikacije
Nova pre 6 minutajoš 4 povezane
Vremenska prognoza za nedelju, 25. januar: Upozorenje na jaku košavu i ledenu kišu
Beta pre 6 satijoš 3 povezane