Повезане вести

"Мораш да се напијеш да би успео!" Захар о урнебесном пијанству са Томом Здравковићем: Ни сам не знам како, завршили смо овде…

"Мораш да се напијеш да би успео!" Захар о урнебесном пијанству са Томом Здравковићем: Ни сам не знам како, завршили смо овде…

Курир 21.10.2023
Ове суботе у емисији "Диван шоу" код водитеља и новинара Ивана Гајића гостовали Елма Синановић, Вања Мијатовић и Милутин Поповић-Захар који су гледаоцима емисије открили до сада непознате детаље из свог живота. У разговору са… »
"Дефинитивно далматинке! Оне имају скроз други фазон" Захар у изазовној игри изабрао познату певачицу нећете веровати зашто

"Дефинитивно далматинке! Оне имају скроз други фазон" Захар у изазовној игри изабрао познату певачицу нећете веровати зашто

Курир 21.10.2023
У емисији "Диван шоу" коју пратимо сваке суботе у 15 сати на Курир телевизији , а води је новинар Иван Гајић, гостовале су живе "легенде" музичке сцене Елма Синановић, Вања Мијатовић и Милутин Поповић-Захар који су гледаоцима… »
Сјајна забава и овог викенда! Код Гајића ове суботе у емисији „дИван схов“ Захар, Елма и Вања

Сјајна забава и овог викенда! Код Гајића ове суботе у емисији „дИван схов“ Захар, Елма и Вања

Курир 21.10.2023
И овог викенда је на каналу Курир телевизије загарантована забава. Аутор и водитељ емисије „дИван схое“ и ове суботе од 15 часова имаће сјајне госте. Милутин Поповић Захар, Елма Синановић и Вања Мијатовић направили су сјајну… »

Вести дана »