Povezane vesti
‘Disidenti’ koji se protive izraelskoj politici postali meta u Tel Avivu i New Yorku
Novi magazin 21.10.2023
Veliki broj jevrejskih aktivista koji su digli svoj glas protiv zločina u Palestini suočavaju se sa svakodnevnim problemima u SAD-u i Izraelu. “Ja sam Jevrej. Održao sam vjersku ceremoniju u Jerusalemu i organizirao putovanja za jevrejsku omladinu na… »
‘Disidenti’ koji se protive izraelskoj politici postali meta u Tel Avivu i New Yorku
Al Jazeera 21.10.2023
Veliki broj jevrejskih aktivista koji su digli svoj glas protiv zločina u Palestini suočavaju se sa svakodnevnim problemima u SAD-u i Izraelu. Piše: Zahra Ahmad “Ja sam Jevrej. Održao sam vjersku ceremoniju u Jerusalemu i organizirao putovanja za… »
Vesti dana »
Svi misle da je na samrti, a on vuče konce iz tajnosti! Kako je iranski vrhovni vođa postigao primirje sa Trampom: Jedan čovek odigrao ključnu ulogu
Blic pre 36 minutajoš 43 povezane
Šta se ovo dešava?! Na ovom frontu bukti uprkos primirju, stiglo upozorenje: Tramp objavio vesti koje su svi čekali, onda je krenuo novi talas haosa (foto, video)
Blic pre 12 minutajoš 103 povezane
Prognoza RHMZ-a: Promenljivo oblačno uz sunčane intervale, uveče moguća kiša u pojedinim delovima zemlje
NIN pre 2 satajoš 25 povezanih
Makron: Prekid vatre "veoma dobra stvar", Liban mora da bude obuhvaćen primirjem
RTV pre 17 minutajoš 19 povezanih