Povezane vesti
‘Disidenti’ koji se protive izraelskoj politici postali meta u Tel Avivu i New Yorku
Novi magazin 21.10.2023
Veliki broj jevrejskih aktivista koji su digli svoj glas protiv zločina u Palestini suočavaju se sa svakodnevnim problemima u SAD-u i Izraelu. “Ja sam Jevrej. Održao sam vjersku ceremoniju u Jerusalemu i organizirao putovanja za jevrejsku omladinu na… »
‘Disidenti’ koji se protive izraelskoj politici postali meta u Tel Avivu i New Yorku
Al Jazeera 21.10.2023
Veliki broj jevrejskih aktivista koji su digli svoj glas protiv zločina u Palestini suočavaju se sa svakodnevnim problemima u SAD-u i Izraelu. Piše: Zahra Ahmad “Ja sam Jevrej. Održao sam vjersku ceremoniju u Jerusalemu i organizirao putovanja za… »
Vesti dana »

Olujni vetar udara skoro 100 km na sat! Na snazi i RHMZ alarm za pojavu neuobičajenu za ovo doba godine
Blic pre 35 minutajoš 40 povezanih

SAD kritikuju priznanje Palestine od strane drugih država, nazivaju to “pokretom za predstavu”
Serbian News Media pre 2 satajoš 17 povezanih

Uhapšen vozač koji se sumnjiči da je kolima ubio ženu koja je gurala kolica s detetom
N1 Info pre 1 satjoš 35 povezanih

Ministarka građevinarstva: Prijava za legalizaciju “divljih“ objekata biće obavezna, ubuduće nulta tolerancija za bespravnu gradnju
Morava info pre 35 minutajoš 38 povezanih

Teška saobraćajna nesreća u Kragujevcu: Jedna osoba poginula, pet teško povređeno
Euronews pre 30 minutajoš 24 povezane