Povezane vesti
Požar na severu Krfa, naređena evakuacija
Euronews 21.10.2023
Na severu Krfa danas je izbio požar, a od građana je zatraženo da se evakuišu u luku Ajos Stefanos, javljaju grčki mediji. Požar je izbio u šumskoj oblasti između sela Ajos Stefanos i Avliotes, u blizini stambenog naselja, dok je duvao jak vetar… »
Gori na Krfu: Naređena hitna evakuacija građana, požar izbio na tri mesta
Kurir 21.10.2023
Na severu Krfa danas je izbio požar, a od građana je zatraženo da se evakuišu u luku Ajos Stefanos, javljaju grčki mediji. Požar je izbio u šumskoj oblasti između sela Ajos Stefanos i Avliotes, u blizini stambenog naselja, dok je duvao jak vetar… »
Veliki požar na Krfu: Vatra preti kućama, približila se i hotelu, meštani dobili poruku da se evakuišu
Telegraf 21.10.2023
Na licu mesta nalazi se 32 vatrogasaca sa 16 vozila, a vatru gase i četiri aviona i helikopter. Šumski požar izbio je danas oko podneva na grčkom ostrvu Krf. Kako prenosi Protothema, požar je izbio u području Avliotes na severu ostrva. Prema podacima iz… »
Vesti dana »
“Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti”: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Nova pre 1 satjoš 4 povezane
Cena nafte skočila, azijske berze pale zbog Trampovih izjava o Iranu
Radio sto plus pre 15 minutajoš 33 povezane
AMSS upozorava: Promenljivo vreme otežava vožnju, kamioni čekaju i do šest sati na granici
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 34 povezane
Počeo povratak na Mesec posle pola veka! Ljudi će prvi put u istoriji otputovati najdalje od Zemlje, a najopasnija misija tek stiže
Blic pre 1 satjoš 43 povezane
"Završićemo posao vrlo brzo": Tramp u obraćanju naveo šta je sve Amerika "uništila u Iranu"
N1 Info pre 2 satajoš 51 povezana