Повезане вести

Несуђени фудбалер реала постао плесач у спектаклу" Упознај такмичаре и изабери фаворита који ће играти раме уз раме са Драганом…

Несуђени фудбалер реала постао плесач у спектаклу" Упознај такмичаре и изабери фаворита који ће играти раме уз раме са Драганом…

Курир 21.10.2023
У суботу је почео спектакуларан ТВ програм ког ће обожавати љубитељи музике и плеса широм региона! На телевизији Курир, од 21. октобра, сваке суботе и недеље у 20 часова, на програму је узбудљива емисија која ће освојити ваша… »
"У новој сам земљи, хоћу да ме препознају" Профили кандидата у плесном такмичењу Раме уз раме са Драганом! Ово су чланови…

"У новој сам земљи, хоћу да ме препознају" Профили кандидата у плесном такмичењу Раме уз раме са Драганом! Ово су чланови…

Курир 21.10.2023
Овог викенда почиње највећи музичко-плесни талент шоу у региону! Нова забавна емисија Курир телевизије "Раме уз Раме са Драганом" емитоваће се од сваки викенд са почетком од 20 часова. Највећа регионална музичка звезда Драгана… »
Они плешу "раме уз раме са Драганом", то је њихова страст! Упознајте такмичаре у невиђеном талент шоу-програму с музичком…

Они плешу "раме уз раме са Драганом", то је њихова страст! Упознајте такмичаре у невиђеном талент шоу-програму с музичком…

Курир 21.10.2023
Вечерас почиње шоу какав до сада није виђен на нашим просторима! Плесачи, њих 14, у плесном такмичењу "Раме уз раме са Драганом" надметаће се за посебно место под рефлекторима на јубиларном концерту Драгане Мирковић, где ће… »

Вести дана »